Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Τατουάζ Επεισόδια: Νικόλ και Μαργκώ στο κρεβάτι

Το Τατουάζ Επεισόδια: Οοο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένονται η Νικόλ με τη Μαργκώ. Κι ενώ στην αρχή η Νικόλ είχε τους ενδοιασμούς της, τώρα πλέον με τα χρήματα που της προσφέρει η Μαργκώ, έχει ξεπεράσει κάθε φόβο.

Παράλληλα η Μαργκώ βλέπει ότι η Νικόλ γίνεται πραγματικά αδίστακτη, ενώ η ίδια της ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν την ενδιαφέρει τίποτε άλλο από τα λεφτά.

Το Τατουάζ Επεισόδια

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν πλέον να κρύψουν τίποτα. Ανοίγονται η μια στην άλλη και η Μαργκώ βρίσκει στο πρόσωπο της Νικόλ τη συνεργάτιδα που πάντα ονειρευόταν… και μάλιστα από όλες της απόψεις: «Α, ρε Νικόλ! Ποιος το περίμενε, ε; Εμείς οι δύο που πάντα σκοτωνόμαστε, να είμαστε ίδιες», της λέει. Ετσι ένα βράδυ η Μαργκώ καλει στο σπίτι της τη Νικόλ για δείπνο:

«Δεν έρχεσαι το βράδυ από το σπίτι, να τα πούμε λίγο πιο χαλαρά, ρε παιδί μου. Ξέρεις, εκτός γραφείου γίνονται καλύτερα οι κουβέντες… Ανοίγεσαι, χαλαρώνεις πώς το λένε…», της λέει: και η Νικόλ δέχεται: «Φυσικά Μαργκώ μου και θα έρθω, όπως ξέρεις εκτός από τη δουλειά δεν έχω και τίποτε άλλο να κάνω», της απαντάει .

Η Μαργκώ υποδέχεται τη Νικόλ γλυκά, με κρασί και ωραίο φαγητό. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι πολύ φιλική. ενώ εκτός από τα επαγγελματικά αρχίζουν να μιλάνε και για την προσωπική αλλά και την ερωτική τους ζωή. Το Τατουάζ Επεισόδια

Η Μαργκώ αισθάνεται ερωτικά για τη Νικόλ και αυτό το συναίσθημα δεν είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν. Από την άλλη, η Νικόλ έχει αρχίσει να χαλαρώνει, μέχρι που αφήνεται στα έμπειρα χέρια της Μαργκώ.

Οι δύο γυναίκες δεν αργούν να βρεθούν και ερωτικά. Το επόμενο πρωί πηγαίνει στο σπίτι ο Πέτρος και παθαίνει σοκ, καθώς τις βρίσκει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι…

Σοκαρισμένος ο Πέτρος από το θέαμα, απαιτεί εξηγήσεις από τη Μαργκώ: «Μπορείς να μου πεις τι συμβαίνει εδώ;», τη ρωτάει, όμως εκείνη όχι μόνο δεν του δίνει καμία εξήγηση, αλλά ψυχρά του ανακοινώνει πως δεν προσλαμβάνεται στην εταιρεία της: «Οχι, δεν μπορώ να σου πω. Το σκέφτηκα, Πέτρο. Ασε, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Κάτσε στις παμπ, δεν σε θέλω και στη δουλειά», του λέει. Το Τατουάζ Επεισόδια

Ο Πέτρος πληγώνεται και δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και από τη μια στιγμή στην άλλη έχουν όλα ανατραπεί και αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που θα τον απελευθερώσει. Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ κάνει παραπάνω σχέδια γι’ αυτήν αλλά και τη Νικόλ και με προσεγμένα βήματα τα βάζει σε εφαρμογή. Αμέσως η Μαργκώ αρχίζει να κινεί τα νήματα πίσω από την πλάτη του Στρατηγού, με σκοπό να αυτονομηθεί στο εμπόριο όπλων.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος, που την έχει πατήσει μαζί της, παραιτείται από την υπόθεση παρακολούθησης της Μαργκώ για να μπορεί πλέον να είναι μαζί της αληθινά. Ομως η Μαργκώ του επιφυλάσσει μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη, τον διώχνει! Χωρείς τύψεις και με σκληρό τρόπο απομακρύνει τον Πέτρο από το σπίτι της, αλλά φροντίζει να τον έχει υπό έλεγχο. Το Τατουάζ Επεισόδια

Το σχέδιό της προχωράει και μάλιστα ζητά τη βοήθεια της Νικόλ προκειμένου να στήσει το δικό της δίκτυο μεταφοράς όπλων, πίσω από την πλάτη του Στρατηγού. «Μαζί θα διαπρέπουμε, θα βγάλουμε πολλά λεφτά και δεν θα έχουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας», της λέει και χαμογελάει σατανικά.

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like