Το Τατουάζ Β’ Κύκλος: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Ορφέα

Το Τατουάζ Β’ Κύκλος: Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha «Το τατουάζ» αναμένεται να είναι συγκλονιστικά.

Μετά την απόφαση της Ελένης να ζητήσει διαζύγιο από τον Ορφέα εκείνος χάνει τον εαυτό του, ενώ την ίδια στιγμή και η Όλγα, με αντίστοιχη ψυχολογία, καταλήγει στο νοσοκομείο.

Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι τελευταίες μέρες του γάμου της Ελένης και του Ορφέα είναι γεμάτες ένταση, καβγάδες αλλά και ακραίες συμπεριφορές.

Εκείνος, εκτός από την απόφαση της γυναίκας του να πάρουν διαζύγιο, έχει να αντιμετωπίσει και την εμφάνιση του Σωκράτη, του γιου της γυναίκας που σκότωσε πριν από 18 χρόνια.

Ο Ορφέας δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και ξεσπάει τις τύψεις για τον Σωκράτη στην Ελένη, ενώ εκείνη μετράει στιγμές μέχρι να φύγει από το σπίτι. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Τίποτα δεν μπορεί να τους ηρεμήσει με αποτέλεσμα να καταλήξουν να έχουν ακόμη έναν μεγάλο καβγά. Αυτή τη φορά, όμως, η Ελένη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι τους μια για πάντα, αφήνοντας πίσω τον Ορφέα σε δραματική κατάσταση.

Οι ώρες περνούν και η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα. Εκεί, όμως, αντικρίζει κάτι που την τρομοκρατεί.

Ο Ορφέας έχει επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η Ελένη τρομοκρατείται, ειδοποιεί τον Αλέξανδρο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέα και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό από τους γονείς τους.

Η Άννα τής συμπαραστέκεται καθώς νιώθει να πνίγεται από τον ψυχολογικό πόλεμο του Ορφέα.

Ο τελευταίος, από την άλλη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του την Ελένη, αλλά εκείνη έχει μυαλό μόνο για τον Φίλιππο. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Ο Ορφέας μοιάζει να χάνει τον έλεγχο όχι μόνο όσων νιώθει αλλά και της συμπεριφοράς του. Τις επόμενες μέρες συναντάει τον Αλέξανδρο και τον προκαλεί με όσα λέει.

Οι δύο φίλοι βγαίνουν εκτός εαυτού και πιάνονται στα χέρια. Τότε, ο Ορφέας βρίσκει αφορμή να ζητήσει από την Ελένη άλλη μια ευκαιρία για να σώσουν τον γάμο τους, οδηγώντας την ξανά σε μεγάλο αδιέξοδο.

Η Όλγα πέφτει αναίσθητη στο κελί της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από μεγάλη χρήση υπνωτικών. Ο Στέφανος το μαθαίνει και τρέχει στο νοσοκομείο για να σταθεί δίπλα της.

Παρόλο που η στιγμή είναι ακατάλληλη, οι δυο τους καταφέρνουν να μείνουν μόνοι ύστερα από πάρα πολύ καιρό.

Την ίδια ώρα, η Χριστίνα αποφασίζει να βρει στοιχεία υπέρ της Ολγας, ακόμα κι αν χρειαστεί να παρανομήσει για να τα αποκτήσει.

Ο Στέφανος απολαμβάνει τον χρόνο που έχει μαζί της στο νοσοκομείο και πεισμώνει να βρει στοιχεία να την αθωώσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα βρει με άνομα μέσα.

Κάπως έτσι, ο επιχειρηματίας και η Χριστίνα παίρνουν από το σπίτι του Σκαφιδά κάποιες φωτογραφίες παιδιών και ανάμεσα στα στοιχεία που βρίσκουν τους περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος πείθει την Αντιγόνη να ψάξουν τα πράγματα του Παντελή, για να βρουν στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη διαστροφή του και ο ίδιος αισθάνεται για πρώτη φορά πως φτάνει πολύ κοντά στα στοιχεία που θα χαρίσουν στην Ολγα την ελπίδα της αποφυλάκισης. Το Τατουάζ Β’ Κύκλος

Το πείσμα του και η πίστη του τον βοηθούν και έτσι μέρες μετά ο Στέφανος καλεί την Αστυνομία στην αποθήκη και όλοι μαζί βλέπουν τα αποτρόπαια «σημάδια» που είχε μαζέψει εκεί ο Παντελής, ξεσκεπάζοντας έτσι μια και καλή το πραγματικό του πρόσωπο.

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More