Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA: Η Όλγα σε αναπάντεχες εξελίξεις

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA: Μία αναπάντεχη εξέλιξη Θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια του «Τατουάζ».

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA: Η Όλγα σε αναπάντεχες εξελίξεις

Η ψυχολογία της Όλγας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα στο κελί όπου κρατείται και η συμπεριφορά της θα διώξει τον Στέφανο από κοντά της.

Ο επιχειρηματίας μάλιστα τής γυρνά την πλάτη απογοητευμένος από τις πράξεις της.

Μπορεί ο Στέφανος να στέκεται βράχος στο πλευρό της Ολγας στη μεγάλη περιπέτεια που περνάει εδώ και μεγάλο διάστημα λόγω της φυλάκισής της, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η συμπεριφορά της στα επόμενα επεισόδια τον διώχνει μακριά. ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA

Η Όλγα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, διακομίζεται στο νοσοκομείο καθώς εθίζεται στα υπνωτικά χάπια και χάνει τις αισθήσεις της.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA: Η Όλγα σε αναπάντεχες εξελίξεις

Ο Στέφανος βρίσκεται στο πλευρό της και σε αυτή τη δοκιμασία, ενώ επιμένει να θέλει να την παντρευτεί έστω και μέσα στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος και η Άννα επισκέπτονται μια παιδοψυχολόγο για να προετοιμαστούν για τις αντιδράσεις της Λήδας στην απουσία της Ολγας. ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA

Η τελευταία τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο και εκείνος την πιέζει να αρχίσει να τηλεφωνεί στο παιδί, προτού τραυματιστεί ψυχικά από την έλλειψή της.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 Β’ Κύκλος

Στα Μετέωρα, ο Στέφανος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να βγουν οι άδειες γάμου και είναι πολύ ευτυχισμένος.

Ωστόσο, στη φυλακή, η Ολγα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στα υπνωτικά χάπια, παρά την προσπάθεια της Βάσως να τη συγκροτήσει.

Τις επόμενες μέρες, ο Στέφανος παλεύει να ανακαλύψει στοιχεία για να αποφυλακιστεί η Ολγα και με τη Χριστίνα βρίσκουν ένα νέο στοιχείο που ίσως είναι καταλυτικό για την υπόθεσή της. ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA: Η Όλγα σε αναπάντεχες εξελίξεις

Η Ολγα, όμως, απογοητεύει τον Στέφανο, που αυτή τη φορά δείχνει να παραιτείται.

Η κοπέλα, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να κερδίσει ξανά την ελευθερία της, χάνει τον εαυτό της και παίρνει κάποιες αποφάσεις.

Όταν, όμως, τις ανακοινώνει στον Στέφανο, τον καταρρακώνει και ο επιχειρηματίας για πρώτη φορά τής γυρίζει την πλάτη.

Τις επόμενες μέρες και ενώ εκείνος δεν την επισκέπτεται πια στη φυλακή, η Ολγα συνειδητοποιεί πως με τη συμπεριφορά της έδιωξε από κοντά της τον Στέφανο για πάντα.

Παράλληλα, τα νέα για το νέο δικαστήριο που έχει μπροστά της δεν είναι αισιόδοξα καθώς ο δικηγόρος της, ο Μάνος, της λέει πως τα στοιχεία που έχουν δεν επαρκούν για να της δώσουν το εισιτήριο της εξόδου από τη φυλακή. ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ALPHA

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

Source Alpha
You might also like