Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Το Τατουάζ επεισόδια: Η Άννα εγκαταλείπει τον Αλέξανδρο!

Το Τατουάζ επεισόδια: Τα κρυμμένα μυστικά εκείνου και της Όλγας αποκαλύπτονται από ένα λάθος του Ορφέα και εκείνη αποφασίζει να φύγει για το Λονδίνο.

Το Τατουάζ επεισόδια

Η σύγκρουση ανάμεσα στον Αλέξανδρο και στον Θεοχάρη είναι αναπόφευκτη. Το πτώμα που βρέθηκε στα Μετέωρα εξακολουθεί να προβληματίζει την Τατιάνα η οποία παίρνει νέες πληροφορίες από τον Αυγέρη και μαζί ανακρίνουν την Όλγα για τη νεκρή γυναίκα.

Η Άννα με τον Αλέξανδρο αποφασίζουν πως έχει έρθει η ώρα να επιστρέφουν στην Ελλάδα. Όσο περισσότερο συναναστρέφεται ο Άγγελος την Τατιάνα τόσο περισσότερο την ερωτεύεται. Το Τατουάζ επεισόδια

Στην Αίγινα, μια νέα εξαφάνιση έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και όλοι αναζητούν τη Ράνια. Στο Λονδίνο, η Νίνα πιέζει τον Ιωσήφ να χωρίσει όπως της είχε υποσχεθεί τόσες φορές εκείνος.

Η παρακολούθηση του Μανιατέα οδηγεί στον εντοπισμό του σπιτιού, στο οποίο το κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός κρατάει αιχμάλωτες τις κοπέλες. Η Άννα με τον Αλέξανδρο έχουν επιστρέφει στην Ελλάδα και ζουν ευτυχισμένες στιγμές οι δυο τους στα Μετέωρα, όταν ξαφνικά πέφτουν επάνω στην Τατιάνα.

Η μητέρα του Ορφέα πρόκειται να αποφυλακιστεί και ο Παύλος με τη Μάρθα προβληματίζονται για το εάν θα πρέπει να πουν την αλήθεια στον Ορφέα.

Την ίδια στιγμή ο Θεοχάρης αποκαλύπτει στη Βέρα πως πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ ο Τόνυ αποφασίζει να αλλάξει αντιμετώπιση προς την Άννα.

Επικοινωνεί μαζί της και της δηλώνει πως θα υπογράψει το διαζύγιο την ίδια στιγμή που ψάχνει να βρει τρόπους και δόλια μέσα για να απομακρύνει τον Αλέξανδρο από το πλευρό της. Το Τατουάζ επεισόδια

Σύμμαχός του σε αυτό θα είναι η Μαργκώ η οποία τον συμβουλεύει να βρει το αδύναμο σημείο του. Ο Ορφέας παρέα με την Ελένη φτάνουν στα Μετέωρα για να κάνουν έκπληξη στον Αλέξανδρο και την Άννα η οποία είναι στο στόχαστρο του ψυχοπαθούς δολοφόνου και η ζωή της θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο!

Ο Αλέξανδρος προβληματίζεται για το εάν πρέπει να αποκαλύψει στην Άννα το μυστικό για το παιδί που τον δένει με την Όλγα, όμως, εκείνη του απαγορεύει να της πει την αλήθεια. Ο Ορφέας και η Ελένη χαίρονται τον έρωτά τους στα Μετέωρα.

Έχοντας συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες η Τατιάνα και ο Αυγέρης κάνουν έφοδο στα σπίτια όπου κρατούνται οι κοπέλες από τους σωματέμπορους και στη συνέχεια ο Αυγέρης ανακρίνει τον Αθανασίου και η Τατιάνα τον Μανιατέα.

Η Μάρθα μπαίνει στο πλοίο για τον Πειραιά χωρίς να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού της στον Παύλο.

Φτάνοντας στην Αθήνα συναντάει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, επιστρέφοντας στην Αίγινα έρχεται αντιμέτωπη με τη ζήλια του Παύλου. Ο Θεοχάρης δέχεται ένα τηλεφώνημα της Έμιλυ σχετικά μ την Αμαλία, που τον αναστατώνε πολύ.

Η ανησυχητική κατάστασι της Αμαλίας γίνεται η αιτία για νι φανούν τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει η Έμιλυ για την ασθενή της, όμως το πάθος της για τοτ τζόγο την οδηγεί στην πόρτα τη( Μαργκώ για να ζητήσει «δανεικά».

Όταν παίρνει στα χέρια της η Τατιάνα τα χαρτιά με την ανάλυση κλήσεων και μηνυμάτων του Μανιατέα διαπιστώνει πως ενοχοποιούν τον Αλέξανδρο.

Στα Μετέωρα η τετράδα περνάει υπέροχα, όμως, ο Ορφέας κάνει μια γκάφα και η Άννα μαθαίνει το μυστικό που της έκρυβαν ο Αλέξανδρος με την Όλγα! Το Τατουάζ επεισόδια

Η Άννα γίνεται έξαλλη με όσα μαθαίνει και παρά τις προσπάθειες του Αλέξανδρου να της εξηγήσει και να δικαιολογηθεί εκείνη δεν δέχεται να ακούσει τίποτα. Στις προσπάθειές του του απαντάει πως θέλει να μείνει μόνη της και αποφασίζει να επιστρέφει στο Λονδίνο.

Πίσω στην Αίγινα ο Παύλος δεν μπορεί να ηρεμήσει από το ψέμα της Μάρθας και προσπαθεί να μάθει τι είναι αυτό που του κρύβει εκείνη. Η Μαργκώ καλεί τον Γκάλεφώνημα της Έμιλυ σχετικά μ την Αμαλία, που τον αναστάτωνε πολύ.

Η ανησυχητική κατάσταση της Αμαλίας γίνεται η αιτία για νι φανούν τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει η Έμιλυ για την ασθενή της, όμως το πάθος της για τοτ τζόγο την οδηγεί στην πόρτα τη Μαργκώ για να ζητήσει «δανεικά».

Όταν παίρνει στα χέρια τητ η Τατιάνα τα χαρτιά με την ανάλυση κλήσεων και μηνυμάτων του Μανιατέα διαπιστώνει πως ενοχοποιούν τον Αλέξανδρο. Στα Μετέωρα η τετράδα περνάει υπέροχα, όμως, ο Ορφέας κάνει μια γκάφα και η Άννα μαθαίνει το μυστικό που της έκρυβαν ο Αλέξανδρος με την Όλγα!

Η Άννα γίνεται έξαλλη με όσα μαθαίνει και παρά τις προσπάθειες του Αλέξανδρου να της εξηγήσει και να δικαιολογηθεί εκείνη δεν δέχεται να ακούσει τίποτα. Στις προσπάθειές του του απαντάει πως θέλει να μείνει μόνη της και αποφασίζει να επιστρέφει στο Λονδίνο. Το Τατουάζ επεισόδια

Πίσω στην Αίγινα ο Παύλος δεν μπορεί να ηρεμήσει από το ψέμα της Μάρθας και προσπαθεί να μάθει τι είναι αυτό που του κρύβει εκείνη. Η Μαργκώ καλεί τον Γκάρι στο σπίτι της για ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα, αυτός όμως έχει άλλα στο μυαλό του.

Μπροστά στο επαγγελματικό αδιέξοδο που βρίσκεται ο Αλέξανδρος, ο Άγγελος του κάνει μια συμφέρουσα πρόταση. Πανικός επικρατεί στα κρατητήρια της Αστυνομίας, καθώς κάποιος εκτελεί τον Μανιατέα στις τουαλέτες!

Ο Παύλος πάει για ένα χαλαρό ψάρεμα με τον Ορφέα, όμως, στα δίχτυα τους αυτό που πιάνεται δεν είναι ψάρι! Ο Θεοχάρης ανησυχεί πολύ για την Άννα. Η Βέρα επικοινωνεί μαζί της και μαθαίνει ότι είναι χάλια γιατί ανακάλυψε πως ο Αλέξανδρος της κράτησε πολλά μυστικά για το παρελθόν του.

Ο Αλέξανδρος αποδέχεται την πρόταση του Αγγέλου και οι δυο τους γίνονται συνεταίροι στην εταιρία security. Η Όλγα αποφασίζει να πάει στην Αίγινα όπου η οικογένεια του Αλέξανδρου την υποδέχεται με χαρά. Το Τατουάζ επεισόδια

Η Τατιάνα μαθαίνει ότι ο Μανιατέας είναι νεκρός και υποδυόμενη τη δημοσιογράφο προσπαθεί να μάθει για τη Ράνια.

Η Αφροδίτη πετυχαίνει τον Άγγελο με την Τατιάνα σε τρυφερή στιγμή και αυτό την πληγώνει βαθιά. Η Τατιάνα μεταφέρει στη Βέρα τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο ο Αλέξανδρος τελικά είναι «καθαρός» και για το τι μπορεί να κρύβει.

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More