Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξεσκεπάζει τον Επιφάνειο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στασινόπουλος καταδιώκει τον Επιφάνειο, υποπτευόμενος πως πίσω απο την απόδραση του Ραζίνη κρύβεται ο ίδιος. Ο Επιφάνειος και η Στεφανία επισκέπτονται τον Χρήστο στην κλινική στην Αθήνα, ενώ ο Στασινόπουλος αναζητά ακόμα περισσότερες πληροφορίες ώστε να μπορέσει να στριμώξει τον Επιφάνειο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξεσκεπάζει τον Επιφάνειο

Ο Στασινόπουλος είναι πεπεισμένος πλέον ότι ο Επιφάνειος είναι υπεύθυνος για την απόδραση του Ραζίνη, κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει την επιστροφή του στο μοναστήρι. Ο Επιφάνειος θα φυγαδευτεί από τον Ζαφείρη και θα μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος. Παράλληλα,, η πρόσκληση του Γιωργίκη στον Γρηγόρη διαταράσσει την ηρεμία στο αρχοντικό Προβιού. Η ασθένεια της Κυριακούλας είναι η αφορμή για την είσοδο του γιατρού Γκλαβάνη στο σπίτι των Ραζίνηδων, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίσιμη κατάστασή της, θέτοντας σε κίνδυνο την ευτυχία του νεανικού ζευγαριού, της Φιλιώς και του Γρηγόρη.

Η Βαγγελίτσα, παράλληλα, υποκύπτει στον έρωτα του Ρήγα, αγωνιώντας για την τύχη του. Ο Στασινόπουλος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την αμφισβήτηση της οικογένειάς του, για τη στάση που κρατά απέναντι στον Ρήγα, κι αναζητά καταφύγιο στην αγκαλιά της Στάσας, αλλά οι βραδινές του επισκέψεις στο σπίτι της Λάρισας πέφτουν στην αντίληψη της γυναίκας του Κατερίνης.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like