Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξεμυαλίζει τον Γιωργίκη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το κλίμα στο αρχοντικό Προβιού είναι ευχάριστο. Ο Γιωργίκης και ο Χρήστος αποφασίζουν να επισκεφτούν μαζί το μοναχό Επιφάνειο στο μοναστήρι. Η Ιουλία μένει μόνη στο σπίτι και πλησιάζει τη Δέσπω, τη νέα υπηρέτριά τους, ζητώντας της μια μεγάλη χάρη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ξεμυαλίζει τον Γιωργίκη

Καθώς η Ιουλία είναι έγκυος και η Χάδω θέλει να τη διώξει από το σπίτι, παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει στον άντρα της για να παραμείνει, επειδή έχει μεγάλη ανάγκη τη δουλειά. Η Ιουλία δεν μπορεί να καταλάβει ότι η Δέσπω έχει βάλει σκοπό να ξεμυαλίσει τον Γιωργίκη για να μπορέσει να έχει μια καλύτερη ζωή, αυτή και το παιδί της. Ο Γιωργίκης, παρότι ερωτευμένος με τη γυναίκα του Ιουλία, πιάνεται στα δίχτυα της Δέσπως και υποκύπτει στα ερωτικά της θέλγητρα.

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που υποδύεται τη Δέσπω, μιλά για το ρόλο της: «Είμαι στη σειρά ως η Δέσπω. Μια κοπέλα με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά οι δυσκολίες της ζωής της δεν της επιτρέπουν την πολυτέλεια της επιλογής. Γίνεται υπηρέτρια, κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Έρχεται με την αδελφή της για να βοηθήσουν στην προετοιμασία του γάμου, αλλά, όπως φαίνεται, θα παραμείνουν και λίγο παραπάνω ως υπηρέτριες στο σπίτι του Προβιού.

Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ όμως να αποκαλύψω πως η Δέσπω θα έρθει πολύ κοντά με τον αφεντικό της και αυτό θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις ήδη διαταραγμένες ισορροπίες στο αρχοντικό του Προβιού».

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More