Το Προξενιό Της Ιουλίας – Βόμβα – Επιστρέφει ως μοναχός

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης αποφασίζει να πάει τον γιο του στο μοναστήρι, στον Επιφάνειο, έναν μοναχό που ακούγεται ότι έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Βόμβα – Επιστρέφει ως μοναχός

Αγνοεί όμως ότι ο μοναχός αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανέστη, τον εξαφανισμένο άντρα της Χάδας, που όλα δείχνουν πως είναι ο βιολογικός πατέρας του Χρήστου… Στον ίδιο σκοπεύει να πάει και η Στάσα την κόρη της, έπειτα από την προτροπή της Φρόσως. Σύντομα λοιπόν η Ιουλία εξομολογείται τα πάντα στον Επιφάνειο, που τη συμβουλεύει τι να κάνει με την εγκυμοσύνη της. Φεύγοντας, συναντά τον Χρήστο, που δεν την αναγνωρίζει. Την ίδια στιγμή, ο Επιφάνειος ετοιμάζεται να συναντήσει τον Χρήστο και να βρεθεί απέναντι στη μεγαλύτερη έκπληξη που του έχει επιφυλάξει μέχρι εκείνη τη στιγμή η ζωή.

Καθώς ο Γιωργίκης επιλέγει να οδηγήσει τον γιο του στο μοναστήρι, δεν φαντάζεται ότι ο ευεργετικός μοναχός είναι κανένας άλλος παρά ο εξαφανισμένος Ανέστης, ο πατέρας του Χρήστου. Η ανοικτή αυτή αγνοία σχετικά με την ταυτότητα του μοναχού αποτελεί έναν πολύπλοκο και ανατρεπτικό παράγοντα στην ιστορία. Κατά την ίδια περίοδο, η Στάσα, ενθουσιασμένη από την πρόταση της Φρόσως, σκοπεύει να αναζητήσει συμβουλές από τον Επιφάνειο για την κόρη της, την Ιουλία.

Η Ιουλία, με τη σειρά της, εκμυστηρεύεται όλα της τα μυστικά στον Επιφάνειο, που της παρέχει συμβουλές σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Καθώς αφήνει το μοναστήρι, η Ιουλία τυχαίνει να συναντήσει τον Χρήστο, ο οποίος, χωρίς να την αναγνωρίζει, συνθλίβεται από την απώλεια της. Την ίδια στιγμή, ο Επιφάνειος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Χρήστο και να ανακαλύψει μια ανατρεπτική αλήθεια που του επιφυλάσσει η ζωή, με συνέπειες που ξεπερνούν τις προσδοκίες του.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More