Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Βάζει φρένο στο γάμο Αλεξάνδρας – Άλκη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, έρχεται μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τη σχέση της Αλεξάνδρας και του Άλκη. Η Κυριακούλα οργανώνει ένα δείπνο στο σπίτι της προς τιμήν του Άλκη και της Αλεξάνδρας, όπου θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Βάζει φρένο στο γάμο Αλεξάνδρας – Άλκη

Ο Άλκης φέρνει μαζί του τον πατέρα του, τον Κρίστοφερ, και η Κυριακούλα μόλις τον βλέπει, σοκάρεται και λιποθυμά. Ο Κρίστοφερ είχε τραυματίσει ψυχολογικά την Κυριακούλα στο παρελθόν, όταν τη βίασε πριν από πολλά χρόνια. Η Κυριακούλα παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί ερωτηματικά για την εξέλιξη της σχέσης της Αλεξάνδρας και του Άλκη, και αναμένονται απαντήσεις για να διαλευκανθεί το μυστήριο.

Υπάρχει πιθανότητα αυτή η νέα ανατροπή να οδηγήσει στη διάλυση της σχέσης τους, αν αποκαλυφθεί ότι η Αλεξάνδρα είναι κόρη του Κρίστοφερ. Σε αυτή την περίπτωση, η Κυριακούλα θα μπορέσει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην Αλεξάνδρα ή θα διστάσει και θα προσπαθήσει απλώς να την αποτρέψει από το γάμο με τον Άλκη με κάθε κόστος;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like