Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το τέλος του Επιφάνειου έρχεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο διοικητής Στασινόπουλος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον πατέρα Επιφάνειο και είναι πλέον σίγουρος ότι ο άντρας εμπλέκεται στην απόδραση του Στράτου από τη φυλακή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το τέλος του Επιφάνειου έρχεται

Αποφασίζει, λοιπόν, να αποκλείσει κάθε πρόσβαση του μοναχού πίσω στο μοναστήρι για να μπορέσει να τον παγιδέψει. Τότε ο Επιφάνειος, μη μπορώντας να επιστρέψει στο μοναστήρι, αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Ταυτόχρονα, η αρρώστια της Κυριακούλας γίνεται η αφορμή να αρχίσει ο γιατρός Γκλαβάνης τις συχνές επισκέψεις στο σπίτι των Ραζίνηδων και να έρθει πολύ κοντά με τη Φιλιώ. Η παρουσία του νεαρού άντρα απειλεί τον γάμο του νιόπαντρου ζευγαριού, καθώς ένας νέος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στην κόρη του διοικητή και τον ίδιο.

Εν Ε τω μεταξύ, λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα συναντιούνται ακόμη μία φορά. · Ανάμεσα στις δύο γυναίκες δημιουργείται Η μεγάλη ένταση και η άρρωστη Κυριακού · λα καταρρέει μπροστά στα μάτια της ορκισμένης εχθρού της, προκαλώντας της σοκ. Δυστυχώς, η καρδιά της άτυχης γυναίκας την προδίδει και καταλήγει νεκρή, Η βυθίζοντας στο πένθος τα δύο παιδιά της, τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like