Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Την πιάνει επ’ αυτοφώρω να βγάζει τα μάτια της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η συνέχεια της σειράς του ALPHA, φέρνει ανατροπές καθώς ο Γρηγόρης ανακαλύπτει τη σχέση μεταξύ της Φιλιώς και του γιατρού. Φαίνεται ότι η Φιλιώ και ο γιατρός της Κυριακούλας στρέφονται ο ένας προς τον άλλον, αφήνοντας τον Γρηγόρη στο περιθώριο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Την πιάνει επ’ αυτοφώρω να βγάζει τα μάτια της

Αναζητώντας παρηγοριά, η κόρη του Στασινόπουλου αρχίζει να απομακρύνεται από τον Γρηγόρη. Ο γιατρός είχε προτείνει προξενιό στη Φιλιώ στο παρελθόν, αλλά τότε αυτή το είχε απορρίψει. Τώρα, όμως, οι δυο τους βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά, με τις νύχτες τους να γίνονται γεμάτες πάθος. Ταυτόχρονα, η έλξη μεταξύ του Γρηγόρη και της Ιουλίας επανέρχεται στο προσκήνιο με δύναμη. Παρά την αμφιβολία και το φόβο τους, δεν έχουν σταματήσει ποτέ να νιώθουν ερωτευμένοι, απλά δεν είχαν το θάρρος να το εκφράσουν.

Εν τω μεταξύ, η Χάδω αναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ, προσπαθώντας να ανακαλύψει πληροφορίες για την Ιουλία. Καθώς η κοινωνία γύρω τους ανακατεύεται σε έναν κόσμο μυστικών και πάθους, ο Γρηγόρης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει άραγε στην αποκάλυψη της σχέσης της Φιλιώς με τον γιατρό; Πιθανώς να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει την κατάσταση με σθένος και αποφασιστικότητα, αναζητώντας την αλήθεια και την απάντηση στα ερωτήματά του.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like