Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στριμώχνει Ιουλία – Γρηγόρη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η αγωνία ανεβαίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Γιωργίκης παρακολουθεί στενά την Ιουλία και τον Γρηγόρη στην προσπάθεια του να ανακαλύψει την αλήθεια. Οι επισκέψεις του Γρηγόρη έχουν προκαλέσει συναγερμό στην Χάδω, η οποία ενημερώνει τον Γιωργίκη για τις υποψίες της σχετικά με αυτόν και την Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στριμώχνει Ιουλία – Γρηγόρη

Ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να διαπιστώσει την αλήθεια, ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητά από τον Γρηγόρη να συνεχίσει να επισκέπτεται το σπίτι καθημερινά για να του φτιάξει ένα θερμοκήπιο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Γιωργίκης σκοπεύει να παρακολουθεί κάθε κίνηση του και να διαπιστώσει με ιδιαίτερο τρόπο τι συμβαίνει. Ωστόσο, ο Γρηγόρης διακρίνει την παγίδα και με έξυπνο τρόπο την αποφεύγει, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να αναλάβει την εργασία λόγω του πολυάσχολου προγράμματος του.

Ο Γιωργίκης απογοητεύεται από την αποτυχία του σχεδίου του, αλλά δεν παραιτείται. Σκοπεύει να συνεχίσει την προσπάθεια και να κρατήσει την Ιουλία υπό στενή παρακολούθηση. Θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο του;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like