Το Προξενιό της Ιουλίας spoiler: Μια σφαίρα στέλνει την Ιουλία στα επείγοντα

Το Προξενιό της Ιουλίας spoiler: Σήμερα το βράδυ, σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, οι εξελίξεις είναι πραγματικά αποκαλυπτικές. Όλα ξεκινούν με μια σφαίρα που αστοχεί στον στόχο της και συνεπώς εκτοξεύει μια αλυσίδα γεγονότων.

Το Προξενιό της Ιουλίας spoiler: Μια σφαίρα στέλνει την Ιουλία στα επείγοντα

Η αιμόφυρτη Ιουλία αναγκάζεται να ταξιδέψει επειγόντως στον υγειονομικό σταθμό Τυρνάβου, με τον Γιωργίκη Προβιό να την οδηγεί πρόθυμα με το αυτοκίνητό του, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ταυτόχρονα, η Κυριακούλα, η μητέρα του Γρηγόρη, ανεβαίνει στο βουνό μαζί με τον Στασινόπουλο, με σκοπό να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση του αγαπημένου της συζύγου, Στράτου.

Στην ίδια στιγμή, η κόρη τους, Αλεξάνδρα Ραζίνη, που είναι δημοσιογράφος στην Αθήνα, μαθαίνει τα νέα μέσω της εφημερίδας της και αποφασίζει να επιστρέψει στον Τύρναβο, μετά από πολλά χρόνια, προκειμένου να μάθει από κοντά τι συμβαίνει εκεί.

Παράλληλα, η Στάσα Σκούταρη, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Τύρναβο μαζί με την οικογένειά της και να μετακομίσει στη Λάρισα. Όμως, δεν γνωρίζει ότι την ίδια στιγμή, η Ιουλία έχει αποφασίσει με τον Γρηγόρη να κλεφτούν και ήδη ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More