Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Μαχαιρώνει την Ζανέτ

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η ζωή του Σωτηράκη, της Ζανέτ και του Ζαφείρη βρίσκεται σε σημείο κρίσης. Ο Σωτηράκης, πρώην εραστής της και αρχηγός συμμορίας, αποφυλακίζεται με σκοπό να επανασυνδεθεί με την πρώην εταίρα του, τη Ζανέτ, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Μαχαιρώνει την Ζανέτ

Ταυτόχρονα, ο Ζαφείρης, ερωτευμένος με τη Ζανέτ, αναλαμβάνει να την προστατέψει από τον επικίνδυνο πρώην εραστή της. Όμως, μια απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Σωτηράκης εντοπίζει τη Ζανέτ και προσπαθεί να την αποκτήσει ξανά, αλλά ο Ζαφείρης είναι εκεί, αποφασισμένος να υπερασπιστεί την αγαπημένη του. Καταλήγουν να πιάνονται στα χέρια, και στο κρίσιμο σημείο, ο Σωτηράκης ετοιμάζεται να χτυπήσει θανάσιμα τον Ζαφείρη με ένα μαχαίρι. Η Ζανέτ, για να προστατέψει τον αγαπημένο της, μπαίνει μπροστά και τελικά τραυματίζεται βαριά.

Ο Ζαφείρης, σοκαρισμένος, την αγκαλιάζει και τη μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μάχονται για να την κρατήσουν στη ζωή. Οι ανασφάλειες του Ζαφείρη αυξάνονται καθώς φοβάται πως η καβγάς μπορεί να της στοιχίσει τη ζωή. Στην αναμονή για την εξέλιξη της κατάστασης, παραμένει στο πλευρό της, αναρωτιόμενος αν θα μπορέσει ποτέ να εξιλεωθεί για τη ζημιά που προκάλεσε. Η ζωή των τριών ανθρώπων είναι τώρα στα χέρια της πείρας και της τύχης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά η αγάπη και η αφοσίωση του Ζαφείρη προς τη Ζανέτ μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την επιβίωσή της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like