Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σαπίζει στο ξύλο την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία με τον Χρήστο κλεισμένους στο υπόγειο. Συγκρατεί τη δυσαρέσκειά του καθώς οι δικαιολογίες που του λένε δεν του αρκούν. Εξαγριωμένος με την εικόνα που είδε, ο Γιωργίκης κακοποιεί βάναυσα την Ιουλία, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή του πλευρά σε μια σκηνή που την σοκάρει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σαπίζει στο ξύλο την Ιουλία

Η Φιλιώ και ο Γρηγόρης επίσημα αρραβωνιάζονται, ενώ ο Ρήγας χωρίζει με τη Βαγγελίτσα λόγω αναπάντεχου κλονισμού. Παράλληλα, η Κυριακούλα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, προσθέτοντας άλλη μια δυσκολία στην οικογενειακή δυναμική. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από μια συνάντηση με τον Δημήτρο, ενώ η Στάσα αντιμετωπίζει έκπληξη με την εξομολόγηση της Ιουλίας σχετικά με τον Γιωργίκη και την εγκυμοσύνη της.

Στο σπίτι των Στασινόπουλων, η Φιλιώ προετοιμάζεται ενθουσιασμένη για το προξενιό της, ενώ η Βαγγελίτσα αντιμετωπίζει τον πόνο του χωρισμού με τον Ρήγα. Τελικά, η τελετή του προξενιού του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται με γιορτινή ατμόσφαιρα, φέρνοντας λίγη ανακούφιση σε ένα σύνολο γεγονότων που έχουν αναστατώσει τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like