Το Προξενιό Της Ιουλίας – Οριστική ρήξη για Ιουλία – Γρηγόρη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στασινόπουλος ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό με στόχο να εντοπίσει τον επιστάτη του Στράτου, τον Ζαφείρη. Παράλληλα, ανακρίνει τον Γρηγόρη με σκοπό να τον πιέσει να αποκαλύψει την τοποθεσία του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στο φόνο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Οριστική ρήξη για Ιουλία – Γρηγόρη

Η Αλεξάνδρα, αντιμετωπίζοντας τις εξελίξεις, αναζητά ξανά τη νομική βοήθεια του Δημητρού. Ωστόσο, ο Γρηγόρης τον ξαφνιάζει, αποκαλύπτοντας ένα σχέδιο που τον θέτει σε δύσκολη θέση. Τα δύο αδέλφια, Κυριακούλα και Στράτος, υποχρεωμένοι από τις συνθήκες, καταλήγουν σε μια δύσκολη απόφαση: να παραδοθεί ο Στράτος στην αστυνομία. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα συγκρούεται με τον Απόστολο, ο οποίος ζηλεύει τον Δημητρό.

Παράλληλα, η Στάσα εξακολουθεί να πιέζει την Ιουλία να αποκαλύψει την αλήθεια για τη βραδιά του φόνου και να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό. Αντιμέτωπη με τις εξελίξεις, η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή και να δώσει επίσημη κατάθεση. Ωστόσο, η σύλληψη του Στράτου ανατρέπει τα πάντα, τερματίζοντας και την ερωτική της σχέση με τον Γρηγόρη. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε έναν αγώνα με τον χρόνο και τις προκλήσεις που επιφέρουν τα γεγονότα.

Ο Γρηγόρης, από την πλευρά του, αποδεικνύεται αναπάντεχα αντιφατικός ως προς τις προθέσεις του, ρίχνοντας τον Δημήτρο σε μια δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, η Κυριακούλα και ο Στράτος, πιεσμένοι από τα γεγονότα, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν την πικρή πραγματικότητα και να καταλήξουν σε μια απόφαση με τίμημα υψηλότατο. Η εξέλιξη αυτή αφήνει το κοινό με αναμνήσεις από περίπλοκες σχέσεις και αδιεξόδους, διατηρώντας υψηλή την αγωνία για τα επόμενα επεισόδια της συναρπαστικής ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More