Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ραζίνης χαροπαλεύει

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στράτος Ραζίνης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη θανάσιμη μαχαιριά που δέχτηκε. Ο ίδιος επιστρέφει στο χωριό μετά την απόδρασή του από τη φυλακή, επιθυμώντας να επανενωθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ραζίνης χαροπαλεύει

Στο νεκροταφείο, συναντά τη Στάσα, όπου οι παλιοί τους δεσμοί αναστατώνονται με την εμφάνισή του. Ωστόσο, η εμφάνιση του Ρήγα σηματοδοτεί την έναρξη μιας τραγικής αλυσίδας γεγονότων. Ο νεαρός, πληγωμένος για τον χαμό του πατέρα του, εκδικείται, μαχαιρόνοντας τον Ραζίνη μ σκοπό να τον αποτελειώσει. Η Στάσα, προσπαθώντας να προστατέψει τον γιο της, καλεί τον Στασινόπουλο, ο οποίος συλλαμβάνει τον Ρήγα και τον παραδίδει στις αρχές. Ωστόσο, η σύλληψη αυτή δεν είναι το τέλος των διακρατικών προβλημάτων.

Η Ιουλία και ο Γιωργίκης, μαθαίνοντας τα γεγονότα, ανησυχούν βαθιά. Ο Ρήγας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της θανατικής ποινής, ενώ ο Κωστής Στασινόπουλος προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των αρχών από τις πράξεις του Ρήγα. Οι εξελίξεις όμως είναι αβέβαιες, καθώς η αγωνία και η ανατροπή των γεγονότων αναμένεται να σοκάρει τους κατοίκους του χωριού. Ο Στράτος Ραζίνης μάχεται για τη ζωή του, ενώ ο Ρήγας αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών του.

Παράλληλα, οι φιλοι και οι οικείοι παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων, αναρωτιόμενοι πώς θα επηρεάσουν τις ζωές τους οι τραγικές στιγμές που έρχονται.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like