Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης σώζει την Ιουλία

Το προξενιό της Ιουλίας – Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη κάνουν τη Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την εμποδίσει και μόνο η παρέμβαση του υποσχέθηκαν, δηλαδή να έρθει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι τους.

Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης σώζει την Ιουλία

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη με τη Φιλιώ συνειδητοποιούν ότι η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου, που κορυφώνεται, καθιστά απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες. Η Αλεξάνδρα, προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο όπου μένει και να γυρίσει στην Αθήνα. Απελπισμένη, η Ιουλία αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα συνδέει της που να τη με τον Γρηγόρη.

Επιχειρεί λοιπόν να ξεφορτωθεί το μωρό που κουβαλά, με έναν πολύ επικίνδυνο τρόπο. Για μια ακόμα φορά όμως η παρέμβαση του Προβιού αποδεικνύεται καθοριστική για τη σωτηρία της Ιουλίας, που μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο. Εκεί, όσο ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον άλλον, ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο μαζί της. Η Στάσα, από την άλλη, καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like