Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης χάνει το παιδί του

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το σημερινό επεισόδιο της σειράς υπόσχεται έντονα συναισθηματικά συμβάντα. Μια προσπάθεια αυτοκτονίας δημιουργεί αναταραχή, καθώς η Ιουλία βλέπει τον αγαπημένο της φυλακισμένο για τον φόνο του πατέρα της. Συγχρόνως, ο Γιωργίκης βιώνει δραματικές στιγμές, φοβούμενος ότι ίσως χάσει τον γιο του για πάντα, καθώς ο Χρήστος προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης χάνει το παιδί του

Ο Στασινόπουλος ξεκινά ένα κυνηγητό για να εντοπίσει τον Ζαφείρη, ενώ πιέζει τον Γρηγόρη να του αποκαλύψει την τοποθεσία του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Οι εξελίξεις καθιστούν αναγκαία την επανάληψη της νομικής βοήθειας από την Αλεξάνδρα, ενώ ο Γρηγόρης αποκαλύπτει ένα σκοτεινό σχέδιο που τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα και ο Στράτος, υπό την πίεση των γεγονότων, λαμβάνουν μια απόφαση με υψηλό κόστος. Ο Στράτος αναγκάζεται να παραδοθεί, ελπίζοντας να σώσει τον γιο του. Ενώ η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τη ζήλια του Απόστολου για τον Δημήτρο, η Στάσα πιέζει την Ιουλία να αποκαλύψει την αλήθεια για τη νύχτα της δολοφονίας και να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό. Η Ιουλία αποφασίζει να καταθέσει επίσημα στη χωροφυλακή, αλλά μια απρόσμενη ανατροπή αλλάζει τα δεδομένα, καθώς ο Στράτος παραδίδεται.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like