Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Χρήστος γίνεται νονός στο παιδί της Ιουλίας

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Χάδω βρίσκεται εκτός ελέγχου από τη στιγμή που το όνειρο της να γίνει μάνα γκρεμίζεται με την φυγή της Ιουλίας. Χωρίς έλεος ο Γιωργίκης χτυπά τη Στάσα, προκειμένου να του αποκαλύψει πού είναι η κόρη της και το μωρό.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Χρήστος γίνεται νονός στο παιδί της Ιουλίας

Παράλληλα, ο Ζαφείρης βιώνει μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης δυσάρεστης εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ και γι’ αυτό, προ κειμένου να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό του βάρος, πάει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο. Ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της, κάτι που εκείνη δέχεται με χαρά. Το όνομα Ευγενία που της προτείνει ως νονός, της προκαλεί μεγάλη αμηχανία. Στη Λάρισα, ο Άλκης έχει να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα που θα την αφήσει άφωνη.

Το ίδιο άφωνη όμως θα μείνει και η Κυριακούλα, που, ενώ κανονίζει να συναντηθούν οικογενειακώς με τον Άλκη και τον πατέρα του, προκειμένου να γνωριστούν, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φάντασμα από το παρελθόν της. Η Ιουλία ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ θα γίνουν γονείς.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like