Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Με ξεφτίλισες – Θα σε σκοτώσω άτιμη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γιωργίκης θα αποκαλύψει με τον πιο σκληρό τρόπο το βίαιο πρόσωπο του όταν μαθαίνει ότι το παιδί που περίμενε δεν είναι δικό του. Η αλήθεια θα τον βυθίσει σε θυμό και θα εκραγεί απέναντι στην Ιουλία. Το παιδί που γεννήθηκε ανήκει στον Γρηγόρη, όχι στον Γιωργίκη και ο Γιωργίκης δεν μπορεί να δεχτεί την ατίμωση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Με ξεφτίλισες – Θα σε σκοτώσω άτιμη

Έτσι, τα επερχόμενα γεγονότα θα είναι γεμάτα δραματικές εξελίξεις. Ο Προβιός, εκτοξεύοντας την οργή του, θα επιτεθεί στην Ιουλία κατηγορώντας την ότι τον κεράτωσε και του φόρτωσε ένα παιδί που δεν είναι δικό του, ενώ γνώριζε την αλήθεια. Η Ιουλία, αποστασιοποιημένη και συντετριμμένη, θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αδιέξοδη κατάσταση. Η Χάδω και η Στεφανία θα ακούσουν τα κραυγαλέα ξεσπάσματα του και θα επιτείνουν τις προσπάθειές τους για να προστατεύσουν το μωρό.

Ο Γιωργίκης, γεμάτος οργή, θα εκραγεί εναντίον της Ιουλίας, απειλώντας την με λόγια εξίσου σκληρά λέγοντας της: “Θα σε σκοτώσω ξετσίπωτη”. Την ίδια στιγμή, η Στάσα θα αντιληφθεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η κόρη της. Παρά τη διαμάχη της με τον Στασινόπουλο και το αίτημά της για χωρισμό, η Στάσα θα βρεθεί στο πλευρό της Ιουλίας, γνωρίζοντας ότι η ίδια είναι μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει τώρα η κόρη της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like