Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό της Ιουλίας – Μάνα και κόρη του στήνουν πλεκτάνη

Το Προξενιό της Ιουλίας – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα ανατρέψουν τα πάντα, αφού θα αποκαλυφθεί το πανούργο σχέδιο μητέρας και κόρης. Ο Προβιός, γεμάτος χαρά, ανοίγει το σπίτι του για τον γάμο με την Ιουλία. Η ημέρα που πάντα πόθει, είναι επιτέλους εδώ, και ο Χρήστος αποδέχεται τον γάμο χωρίς προβλήματα, κερδίζοντας ηρεμία μέσα από τις εμπειρίες του στο μοναστήρι.

Το Προξενιό της Ιουλίας – Μάνα και κόρη του στήνουν πλεκτάνη

Η Χάδω, μέχρι την τελευταία στιγμή, καταριέται τη στιγμή του προξενιού, αλλά τώρα αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Στον ίδιο χρόνο, ο Γρηγόρης βρίσκεται σε πόνο καθώς αντιμετωπίζει τον χαμό της αγαπημένης του που παντρεύεται άλλος. Η Ιουλία ελπίζει σε μια ανατροπή από τον Γρηγόρη, αλλά γνωρίζει ότι αυτό είναι απίθανο. Δεν υπάρχει επιστροφή για την Ιουλία, πρέπει να παντρευτεί τον Γιωργίκη, καθώς η εγκυμοσύνη της δεν μπορεί να παραμείνει κρυφή για πολύ.

Η Στάσα, συμπαρασταθείσα, ενδυναμώνει τη θέση της Ιουλίας, καθώς η νύφη σχεδιάζει πώς να πείσει τον Γιωργίκη για το παιδί της. Της παραχωρεί ένα ματωμένο ρούχο, προτρέποντάς την να το επιδείξει το επόμενο πρωί, υποσχόμενη ότι αν έχει πίει πολύ, θα είναι πιο διακριτικό. Έτσι, η ζωή των χαρακτήρων παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, καθώς οι προκλήσεις και οι ανατροπές διαδέχονται τη μια την άλλη. Καθώς η Ιουλία πλησιάζει τη στιγμή του γάμου, τα επόμενα επεισόδια υπόσχονται ένταση, συγκίνηση και ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like