Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κρυφά ραντεβού οδηγούν σε αδιέξοδο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Στάσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ανακαλύπτουμε τις αποκαλύψεις που αφορούν τη Στάσα, καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδο. Συζητά με τη Φρόσω τον προβληματισμό της για τον γάμο της Ιουλίας και ταυτόχρονα ενημερώνεται για τη θετική εξέλιξη σχετικά με την υγεία του Ρήγα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κρυφά ραντεβού οδηγούν σε αδιέξοδο

Στο σπίτι των Προβιών, ο Γιωργίκης προετοιμάζει μια ανακοίνωση για μια σημαντική εξέλιξη. Όμως, η επίσκεψη του Χρήστου στο δάσος των μανιταριών του έχει απρόβλεπτες συνέπειες και προκαλεί νέες διαμάχες με την οικογένειά του. Η έκρηξη του Χρήστου προκαλεί αναταραχή στην Ιουλία, με τον Γιωργίκη να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ωστόσο, η Χάδω αποκαλύπτει το ρόλο της Ιουλίας στα γεγονότα, γεγονός που τον αναστατώνει.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αναλάβει μια πρόκληση για να βοηθήσει τον πατέρα της, ενώ ο Γρηγόρης και ο Ζαφείρης συνεχίζουν τα δικά τους σχέδια και το σχέδιο της απόδρασης μπαίνει στην τελική ευθεία. Με μετανοημένη διάθεση, η Ιουλία προσπαθεί να επαναφέρει τη σχέση της με τον άντρα της. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει μια δελεαστική πρόταση από τον εκδότη της, ενώ η Στάσα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίσιμη συνάντηση που την οδηγεί σε νέα αδιέξοδα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like