Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κωστής – Γιωργίκης σε άνισο πόλεμο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η ζωή του Κωστή Στασινόπουλου θα αλλάξει δραματικά. Η Ιουλία, με τη βοήθεια του Επιφάνειου, δραπετεύει μαζί με την κόρη της από το αρχοντικό του Προβιού.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κωστής – Γιωργίκης σε άνισο πόλεμο

Παράλληλα, σοκάρεται όταν μαθαίνει την συγγένεια του Χρήστου με τον Επιφάνειο. Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, συναντά ξαφνικά τον Γρηγόρη. Ο Επιφάνειος υποστηρίζει την Ιουλία, ενώ η Στεφανία του αποκαλύπτει τις εφιαλτικές στιγμές που περνά στα χέρια του συζύγου της. Η οικογένεια Προβιού κλονίζεται, ενώ τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου προσπαθούν να παραμείνουν αφοσιωμένα και να σώσουν τις σχέσεις τους. Η Στάσα, σε τραγική κατάσταση, ενημερώνει την Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας. Η Φρόσω τη συμβουλεύει πως η μόνη λύση είναι η βοήθεια του Κωστή.

Η Στάσα διχάζεται, αναρωτώμενη αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις της στον Κωστή και την Κατερίνη. Παράλληλα, αμφιβάλλει αν η παρέμβαση του Στασινόπουλου θα επηρεάσει τον Γιωργίκη, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο και να μην υπολογίζει κανέναν. Ο Στασινόπουλος σύντομα ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του αρχοντικού Προβιού και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γιωργίκη μέχρι τέλους. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πάντα ανατρέπονται. Ένα επείγον σήμα από το αρχηγείο της διοίκησης χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει απρόσμενα τα σχέδια του Στασινόπουλου.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like