Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η υγεία της Ιουλίας κλονίζεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η σειρά συνεχίζει να προκαλεί έντονα συναισθήματα με την ανατροπή των γεγονότων. Αυτή τη φορά, η Ιουλία βρίσκεται σε σοκ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τον Γιωργίκη, αλλά οι εξελίξεις δεν σταματούν εκεί.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η υγεία της Ιουλίας κλονίζεται

Το κλίμα στο αρχοντικό δείχνει να αλλάζει, ενώ οι καβγάδες γίνονται ολοένα και συχνότεροι. Μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Γιωργίκη και τη Χάδω ξεσπά και ο Προβιός βγαίνει εκτός εαυτού, γενόμενος βίαιος. Η Ιουλία, παρακολουθώντας τη σκληρή αυτή στιγμή, γεμίζει από φόβο και ανασφάλεια. Το πρόσωπο που βλέπει τώρα δεν μοιάζει καθόλου με αυτόν τον τρυφερό άνδρα που γνώρισε. Φοβισμένη, η Ιουλία κλείνεται στο δωμάτιό της, ενώ ο Γιωργίκης προσπαθεί να της εξηγήσει τα πάντα.

Ωστόσο, η φόβος έχει πλέον κυριαρχήσει στο μυαλό της. Η υγεία της υφίσταται κλονισμό και τη μεταφέρουν επειγόντως στο νοσοκομείο. Εκεί, ο γιατρός αποκαλύπτει στον Γιωργίκη τη μεγάλη έκπληξη: η Ιουλία είναι έγκυος. Ο Γιωργίκης σοκάρεται ευχάριστα από τα νέα και η ευτυχία του αναδεικνύεται μέσα από τα όνειρά του. Από την άλλη, η Ιουλία φοβάται τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί ότι ήταν ήδη έγκυος πριν τον γάμο τους.

Καθώς οι ειδήσεις αυτές φτάνουν στη Χάδω, νέες συγκρούσεις ξεκινούν με τον αδελφό της. Ταυτόχρονα, η τεταμένη ατμόσφαιρα δίνει την ευκαιρία στη Δέσπω να πλησιάσει τον Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like