Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Βγενιώ γυρίζει πλάτη στην Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μια νέα απροσδόκητη εξέλιξη περιμένει τους φαν της αγαπημένης σειράς. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πανούργα Χάδω θα αντιμετωπίσει ξανά την Ιουλία, αυτή τη φορά για χάρη της μικρής Βγενιώς.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Βγενιώ γυρίζει πλάτη στην Ιουλία

Η Ιουλία επιστρέφει στο σπίτι της για να δει και να αγκαλιάσει την αγαπημένη της κόρη, τη Βγενιώ, που έχει γίνει πλέον τεσσάρων ετών. Όμως, η Χάδω έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτήν την επανένωση, δηλητηριάζοντας τη ψυχή της μικρής ενάντια στη μητέρα της. Η Βγενιώ, υπακούοντας πιστά στις εντολές της Χάδως, γυρίζει την πλάτη της στην Ιουλία. Γρήγορα η Ιουλία καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και δεν μένει αμέτοχη.

Περνάει στην αντεπίθεση, έχοντας σύμμαχο την Στεφανία. Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία όταν δει ότι η Βγενιώ γυρίζει την πλάτη της; Θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την Χάδω και τις δόλιες πρακτικές της; Ποια θα είναι η αντίδραση της Στεφανίας στη συμμαχία με την Ιουλία; Και τι συνέπειες θα έχει αυτή η σύγκρουση για την ψυχοσύνθεση της μικρής Βγενιώς; Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like