Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Στεφανία ερωτευμένη με τον Γιωργίκη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Aφού ο Στράτος παραδίδεται για τον φόνο του Σκούταρη, προκειμένου να μην κατηγορηθεί άδικα ο Γρηγόρης, η ανάκριση εξελίσσεται σε «μάχη» για γερά νεύρα. Στο μεταξύ, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά έπειτα από πολλά χρόνια.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Στεφανία ερωτευμένη με τον Γιωργίκη

Η Στάσα και η Κυριακούλα τσακώνονται άγρια, ενώ η Χάιδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά τους να φέρνει στο φως πικρές αλήθειες, αλλά και ένα μυστικό: η Στεφανία ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Γιωργίκη. Γι’ αυτό και τόσα χρόνια παρέμεινε στο πλευρό της οικογένειας. Η Ιουλία συναντά ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά χωρίς επιτυχία.

Τον ικετεύει να κινητοποιηθεί σύντομα, γιατί η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό, εκείνος όμως της ζητά ξανά πίστωση χρόνου. Η Στάσα υπενθυμίζει στην κόρη της ότι ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της. Δυστυχώς όμως τη συζήτηση μάνας και κόρης ακούει ο Ρήγας, που ξεσπά την οργή του με ακραίο τρόπο.

Ορμά στην αδελφή του για να τη σκοτώσει και η Στάσα καταφέρνει την τελευταία στιγμή να σώσει την κόρη της. Ο Ρήγας δεν λέει να ηρεμήσει και απειλεί την αδελφή του πως θα σκοτώσει τον Γρηγόρη. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, η Ιουλία σφίγγει τα δόντια και δέχεται να παντρευτεί τον Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More