Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Στάσα μαρτυρά στα χέρια του

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η αγωνία κορυφώνεται καθώς ο Γιωργίκης Προβιός απειλεί τη ζωή της Στάσας. Ο εφιάλτης της Ιουλίας συνεχίζεται, με εκείνη φυλακισμένη στο αρχοντικό και αποκομμένη από την κόρη της. Ωστόσο, η Στεφανία και ο Επιφάνειος βοηθούν την Ιουλία και την κόρη της να δραπετεύσουν.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Στάσα μαρτυρά στα χέρια του

Το κλίμα στο σπίτι του Γιωργίκη είναι τεταμένο. Η Χάδω βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, καθώς επιθυμεί την επιστροφή του μωρού, ενώ ο Γιωργίκης εξοργίζεται από τη φυγή των δύο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Στάσα πληροφορείται τα νέα και επισκέπτεται το σπίτι του Προβιού. Εκείνος την χτυπά ξανά, πιστεύοντας ότι γνωρίζει την κρυψώνα της Ιουλίας και του μωρού. Έτσι, το μαρτύριο της δεν έχει τέλος στα χέρια του αδίστακτου γαμπρού της.

Η ζωή της Στάσας κρέμεται απο μια κλωστή από τα χέρια του εξαγριωμένου Γιωργίκη, ενώ την ίδια στιγμή η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Επιφάνειος είναι ο πατέρας του Χρήστου και αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι η κόρη της είναι και δικό του παιδί. Εκείνος μένει άναυδος απο τις αποκαλύψεις της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like