Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Κυριακούλα δίνει την ευχή της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το καλοκαίρι του 1960 εισέρχεται δυναμικά, φέρνοντας αλλαγές. Η ασθένεια της Κυριακούλας φέρνει κοντά όχι μόνο εκείνη και τη Στάσα, αλλά και τη Φιλιώ με τον γιατρό Γκλαβάνη, που αρχίζει να επισκέπτεται το σπίτι Ραζίνη πιο συχνά, όταν ο Γρηγόρης δεν είναι εκεί.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Κυριακούλα δίνει την ευχή της

Η Φιλιώ αισθάνεται παραμελημένη από τον άντρα της και για πρώτη φορά αμφισβητεί την επιλογή της. Παράλληλα, ο νεαρός εκδότης Άλκης Μακρής επισκέπτεται το σπίτι συνοδεύοντας την Αλεξάνδρα, προκαλώντας παρατηρήσεις από τη μητέρα της. Ένα δείπνο με την Κυριακούλα ωθεί τους δύο νέους να προχωρήσουν περισσότερο από ό,τι περίμεναν ή μπορούσαν να αντέξουν. “Χαίρομαι που η κόρη μου έχει βρει έναν τόσο καλό νέο. Κι αφού πλέον είστε μαζί, άντε να το κάνετε γρήγορα και επίσημο”, δηλώνει η Κυριακούλα.

Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε. Κι εγώ πόσο θα ζήσω; Θέλω να δω την Αλεξάνδρα μου αποκατεστημένη. Ώρα είναι», τους λέει. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου, του πατέρα του Άλκη Μακρή, γοητεύει τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας, δημιουργώντας αναταράξεις. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το εύρος των αποκαλύψεων, ούτε καν η Ιουλία, που πιστεύει ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν. Οι ανατροπές στη ζωή συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like