Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Ιουλία ανοίγει τα χαρτιά της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Ιουλία και ο Γιωργίκης βρίσκονται σε μια εποχή ευτυχίας, αλλά ξαφνικά αντιμετωπίζουν ένα αναπάντεχο πρόβλημα. Η Ιουλία αποφασίζει να βοηθήσει κρυφά τον γιο του άντρα της, τον Χρήστο, να ανακαλύψει πληροφορίες που πιστεύει ότι έχει κρύψει η νεκρή μητέρα του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Ιουλία ανοίγει τα χαρτιά της

Έτσι, κρύβονται στο υπόγειο του σπιτιού και αναζητούν ίχνη. Δυστυχώς, ενώ είναι εκεί, ο Γιωργίκης τους ανακαλύπτει. Ο Γιωργίκης, βλέποντάς τους εκεί, αντιδρά με οργή και ζήλια, απαιτώντας εξηγήσεις αμέσως. Αν και προσπαθούν να δώσουν γρήγορες δικαιολογίες, αυτές δεν είναι αρκετές για να τον πείσουν. Τελικά, αναγκάζονται να ομολογήσουν την αλήθεια, ότι δηλαδή αναζητούσαν πράγματα που ανήκαν στην Ευγενία. Παρόλο που ο Γιωργίκης είναι θυμωμένος, δείχνει καλή στάση απέναντι στον γιο του.

Τον απομακρύνει από το μπαούλο και τον οδηγεί στην ντουλάπα, όπου φυλάει αναμνηστικά από τη μητέρα του. Αυτή η κίνηση καθυστερεί την επίσκεψη του Χρήστου και της Ιουλίας στο δάσος, όπου ο Επιφάνειος έχει αφήσει ένα κασελάκι με επιστολές της Ευγενίας. Την ίδια στιγμή, η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της στο αρχοντικό του Προβιού, φοβούμενη μήπως αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της. Αποφασίζει να συναντήσει την Ιουλία για να μάθει τι συμβαίνει.

Κατά τη συνάντηση αυτή, η Ιουλία εκμυστηρεύεται ότι νιώθει κάτι για τον Γιωργίκη. Παρά τις στιγμές ζήλειας, εκείνος είναι γλυκός και στοργικός μαζί της. Ακόμα, της αποκαλύπτει τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ένα γεγονός που εκπλήσσει τη Στάσα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like