Το προξενιό της Ιουλίας – Η Φιλιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Στράτος φαίνεται να αντιλαμβάνεται τα λάθη του σε σχέση με την κόρη του, την Αλεξάνδρα, που είχε βοηθήσει στην αποφυλάκισή του. Αποφασίζει να της εξομολογηθεί κάτι, έχοντας μετανιώσει για τη στάση του.

Το προξενιό της Ιουλίας – Η Φιλιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ωστόσο, η γυναίκα του, Κυριακούλα, δεν συμφωνεί με την αλλαγή στη στάση του Στράτου προς την κόρη του και συνεχίζει να κρατά απόσταση. Από την άλλη πλευρά, ο Ραζίνης αποφασίζει ότι είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τα δικά του λάθη και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τα δύο παιδιά του. Ταυτόχρονα, ο Κωστής αποφασίζει να αποσύρει τη συγκατάθεσή του για ένα προξενιό μεταξύ της κόρης του και του Γρηγόρη.
Ωστόσο, η Κατερίνη και η Φιλιώ, για να πείσουν τον Κωστή, σχεδιάζουν ένα ακατάλληλο σχέδιο.

Λίγο αργότερα, η Φιλιώ προσπαθεί να αυτοκτονήσει επειδή δεν μπορεί να είναι μαζί με τον άντρα που αγαπά. Ταυτόχρονα, ο Γιωργίκης βιώνει έντονο αίσθημα ενοχής και συγκρούεται με τη Χάδω σχετικά με το παρελθόν. Η ξαφνική είδηση για την οικογένεια του Στασινόπουλου τον οδηγεί εσπευσμένα στο πλευρό του κουμπάρου και νονού του γιου του. Μετά από μερικές μέρες, ο Κωστής αναθεωρεί τη στάση του και συμφωνεί να επιτρέψει το προξενιό ανάμεσα στην κόρη του και τον Γρηγόρη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More