Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η δολοφονία του φέρνει την αλήθεια στο φως

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Λίγο πριν το τέλος της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας”, ο Γιωργίκης βρίσκεται ξαφνικά θύμα μιας αγρίας δολοφονίας. Η ανατροπή αυτή αποτελεί το αφετηρία για την αποκάλυψη της αλήθειας που έχει παραμείνει κρυμμένη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η δολοφονία του φέρνει την αλήθεια στο φως

Πριν από αυτό το μοιραίο γεγονός, ο Γιωργίκης παρέμενε σκληρός και απάνθρωπος προς τους αγαπημένους του, καθώς εμμένει στην απόκρυψη των σκοτεινών πτυχών του παρελθόντος του. Η Ιουλία υφίσταται ανυπόφορη βία από τον Γιωργίκη και την Χάιδω. Αυτή η σκληρή συμπεριφορά είναι μέρος του εφιάλτη που ζει η Ιουλία, καθώς ο Γιωργίκης της απομακρύνεται, την κακοποιεί και την κλείνει σε ψυχιατρική κλινική. Με την επικείμενη ανατροπή του φόνου του Γιωργίκη, όλα διαλύονται.

Το παρελθόν του Γιωργίκη έρχεται στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές του πλευρές που πάντα προσπαθούσε να κρατήσει κρυφές. Και ενώ η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο Γιωργίκης συνειδητοποιεί ότι το τέλος του δεν θα είναι όπως είχε φανταστεί. Τώρα, όλα ανατρέπονται για τον Γιωργίκη. Πριν κλείσει οριστικά τα μάτια του, πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του και να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, το οποίο τον κυνηγά και τελικά τον οδηγεί σε μια αναπάντεχη συμπεριφορά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like