Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω περνά στην αντεπίθεση

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω, αφού ο Γιωργίκης την ξυλοκοπεί, στερείται κάθε συναίσθημα προς τον αδερφό της. Αντιθέτως, εξελίσσεται σε μια ακόμα πιο άπονη και σκληρή φιγούρα εναντίον του και της νύφης της, της Ιουλίας.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω περνά στην αντεπίθεση

Αντιλαμβάνεται αμέσως ότι το παιδί που περιμένει η Ιουλία δεν είναι του αδερφού της. Αποφασισμένη να εκδικηθεί, αποκαλύπτει ανοιχτά και στους δύο την αλήθεια. Η δίψα της για εκδίκηση ενισχύεται από την αδυναμία της να υιοθετήσει τη μικρή Χάιδω, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται το μίσος της για τον Γιωργίκη. Καίγεται από ανάγκη για εκδίκηση και αδυναμία για αγάπη. Η Χάδω, πληγωμένη και αναζητώντας δικαιοσύνη, βυθίζεται σε έναν κόσμο εκδίκησης και αυτοκαταστροφής.

Κάθε βήμα την οδηγεί πιο βαθιά στη σκοτεινή της πλευρά, εκεί όπου η αγάπη έχει χαθεί και μένει μόνο η φλόγα του μίσους. Αναζητώντας απαντήσεις σε μια ζωή γεμάτη προδοσία, η Χάδω αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις σκοτεινές της επιθυμίες και το βάρος της εκδίκησης που φέρει στην ψυχή της.Είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί. Θα τολμήσει να βάλει τέλος στη ζωή του αδερφού της; Ας περιμένουμε και θα δούμε.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like