Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω παίρνει τον κατήφορο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω θα ζήσει δραματικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς θα βυθιστεί σε βαθιά κατάθλιψη. Η Ιουλία καταφέρνει να δραπετεύσει από το σπίτι του Προβιού με τη βοήθεια της Στεφανίας και του Επιφάνειου και να γλιτώσει από τα βασανιστήριά του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω παίρνει τον κατήφορο

Η Χάδω είχε δεθεί πολύ με την κόρη της Ιουλίας κατά τη διάρκεια που ο Γιωργίκης είχε την Ιουλία μακριά από το παιδί της. Αυτή η ξαφνική φυγή της Ιουλίας καταρρακώνει την Χάδω, φέρνοντάς την στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αφού δεν κατάφερε να γίνει μάνα ούτε με αυτόν τον τρόπο. Στο πρόσωπο της κόρης της Ιουλίας βλέπει το παιδί που δεν μπόρεσε ποτέ να έχει, και όταν την χάνει, πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη. Απομονώνεται στο δωμάτιό της, αποφεύγοντας κάθε επαφή με άλλους.

Παράλληλα, η Χάδω συνεχίζει να κατηγορεί τον Γιωργίκης, θεωρώντας ότι αυτός ευθύνεται για την απώλεια της κόρης της Ιουλίας. Εν τω μεταξύ, η Ιουλία παραμένει κρυμμένη στα κτήματα του Ραζίνη με τον Επιφάνειο στο πλευρό της. Πώς θα καταφέρει η Χάδω να ξεπεράσει την απώλεια που νιώθει; Θα βρει η Χάδω τη δύναμη να ξανασταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like