Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ζει τον εφιάλτη στο τρελάδικο

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία βρίσκεται στο επίκεντρο των δραματικών γεγονότων στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Γιωργίκης Προβιός, με τη σκληρή του στάση, αποφασίζει να την οδηγήσει στο ψυχιατρείο, επικαλούμενος την ανάγκη για την ασφάλειά της και του παιδιού της. Αυτή η απόφαση ταράζει τόσο τον Χρήστο όσο και την ίδια την Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ζει τον εφιάλτη στο τρελάδικο

Η επαναφορά του Χρήστου στο πατρικό του σπίτι φέρνει μια πνοή ανακούφισης και ελπίδας στην Ιουλία. Εντούτοις, ο Γιωργίκης συνεχίζει την αυθαιρεσία και τη βία, δείχνοντας προτίμηση στη Δέσπω, ενώ ο Χρήστος και η Ιουλία ξανασμίγουν, προκαλώντας τον θυμό του. Ο Γιωργίκης, αποτελώντας απειλή για την Ιουλία, την κακοποιεί σωματικά και την εκμεταλλεύεται μόνο όταν το επιθυμεί. Η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση, με την Χάδω να επιδεικνύει ανευθυνότητα και αδιαφορία.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί την Ιουλία σε ψυχιατρική κλινική, καθώς ο Γιωργίκης παίρνει την απόφαση να την παραδώσει εκεί, για να προστατευθεί αυτή και το παιδί της. Ο Χρήστος πληγώνεται βαθιά από αυτήν την απόφαση. Ο Γιωργίκης αναλαμβάνει τη φροντίδα του μωρού, ενώ η Ιουλία βιώνει εφιαλτικές ώρες μέσα στο ίδρυμα, χωρίς καμία σημαντική αλλαγή στην κατάστασή της. Παράλληλα, η Στάσα παρακολουθεί την κατάσταση αποσβολωμένη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like