Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Βγάζει τα μάτια της με τον Προβιό

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Παρά το ευγενικό πρόσωπο που δείχνει ο Γιωργίκης και τις αμφιβολίες που της δημιουργεί, η Ιουλία δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με τις επιθυμίες του κι αυτός κάνει ερωμένη του την πάντα πρόθυμη για όλα Δέσπω.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Βγάζει τα μάτια της με τον Προβιό

Μια επίσκεψη των μελλοντικών νονών του μωρού, της Φιλιώς και του Γρηγόρη, στο σπίτι των Προβιών γίνεται σπίθα για να φουντώσει το ξεχασμένο ερωτικό πάθος τους. Η Κυριακούλα αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια, ανακάλυψη που θα προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια Ραζίνη και θα ενώσει όλες τις γυναίκες της. Στο πλευρό της, εκτός από το μαύρο πρόβατο της οικογένειας η κόρη της Αλεξάνδρα, που εγκατέλειψε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην Αθήνα για να είναι κοντά στη μητέρα της στον Τύρναβο, η νύφη της, Φιλιώ, η αδελφή της, Βαγγελίτσα, και η συμπεθέρα της, Κατερίνη.

Παρά τη συνεχή ανησυχία για τον δραπέτη άντρα της, Στράτο Ραζίνη, που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της εκτέλεσης, βρίσκει δύναμη στη βοήθεια και τη συνεργασία των αγαπημένων της. Αντίστοιχα, η κόρη της, Αλεξάνδρα, ξεκινά νέα επαγγελματική πορεία ως δημοσιογράφος στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν οι γυναίκες της οικογένειας Ραζίνη στην ανακάλυψη της ασθένειας της Κυριακούλας; Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση τη σχέση μεταξύ τους; Ποια μέτρα θα λάβουν για να στηρίξουν οι μία την άλλη σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή; Πώς θα αντιμετωπίσουν τη συνεχή ανησυχία για τον Στράτο Ραζίνη και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like