Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κατερίνη αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Κωστή Στασινόπουλο, δημιουργώντας ένα σημαντικό ρήγμα. Η Ιουλία επιστρέφει από το ψυχιατρείο, όπου την είχε κλείσει ο Προβιός, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με την 4χρονη κόρη της, Ευγενία, που τώρα θεωρεί μητέρα της την Χάδω.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Ο Στασινόπουλος ανακαλύπτει πως ο Γιωργίκης κρατά φυλακισμένη την Ιουλία στο υπόγειο από τότε που εκείνη επέστρεψε στο αρχοντικό. Σοκαρισμένος από την κτηνωδία του άλλοτε στενού του φίλου, με τον οποίο είχαν καταλήξει να γίνουν κουμπάροι, αποφασίζει να έρθει σε κόντρα μαζί του. “Τί είναι αυτά που κάνεις; Δεν αρμόζει σε έναν Προβιό αυτή η συμπεριφορά, δε σε αναγνωρίζω,” του λέει εξοργισμένος, αντιμετωπίζοντας και τον ίδιο του τον εαυτό που δεν είχε καταλάβει νωρίτερα με τι άνθρωπο είχε να κάνει.

Στο σπίτι του Ραζίνη, η απότομη αλλαγή στη στάση της Κυριακούλας συνεχίζει να προβληματίζει την Αλεξάνδρα και τον Άλκη. Τους απασχολεί επίσης η απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινοπούλου από την Αθήνα στη Λάρισα, που δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην εξέλιξη των γεγονότων. Η Κατερίνη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την ιδέα πως ο σύζυγός της επέστρεψε για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του Στάσας και να βοηθήσει τον Ρήγα και την Ιουλία. Έτσι, δεν μπορεί παρά να του ζητήσει διαζύγιο, πεπεισμένη πως η σχέση τους έχει φτάσει στο τέλος της.

Η ένταση κλιμακώνεται καθώς οι χαρακτήρες παλεύουν με τις προσωπικές τους συγκρούσεις και τα κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως, οδηγώντας τις εξελίξεις σε απρόβλεπτες κατευθύνσεις. Οι πράξεις τους θα καθορίσουν τις σχέσεις και τις δυναμικές της σειράς, προσφέροντας νέες συναρπαστικές ανατροπές στους τηλεθεατές.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like