Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το παρελθόν χτυπά την πόρτα της Κυριακούλας

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι συναρπαστικές καθώς η Κυριακούλα ετοιμάζεται να αποκαλύψει το μυστικό που κρατάει χρόνια θαμμένο την ψυχή της. Έτσι, θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια να ομολογεί την βία που δέχτηκε απο τον βιαστή της Χρήστο Προβιό.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το παρελθόν χτυπά την πόρτα της Κυριακούλας

Η Κυριακούλα, μετά τον βιασμό της, βρήκε στην αγκαλιά του Στράτου ένα νέο στήριγμα, ζώντας μια ευτυχισμένη ζωή με την κόρη της, την Αλεξάνδρα στο πλάι του Ραζίνη. Αν και η γέννηση της κόρης δεν ήταν αποτέλεσμα του έρωτα με τον Ραζίνη, αλλά του βιασμού από τον Χρήστο Προβιό, η Κυριακούλα κράτησε το μυστικό για τον εαυτό της και στο σκοτάδι τον πατέρα του παιδιού της. Παρόλο που η Κυριακούλα δεν έχει μιλήσει σε κανένα γι’ αυτό, οι υποψίες της για την πατρότητα της Αλεξάνδρας την ταλαιπωρούν.

Προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι η κόρη της είναι του Ραζίνη, αλλά οι αμφιβολίες την ταλαιπωρούν βαθιά. Η μεγαλύτερη ανησυχία της είναι η αντίδραση του Στράτου όταν μάθει την αλήθεια, φοβούμενη μήπως χάσει τον άντρα της. Τα μυστικά, όμως, δεν μπορούν να παραμείνουν κρυφά για πάντα και η αλήθεια σύντομα θα φανερωθεί, ανατρέποντας την οικογενειακή ειρήνη των Ραζίνη. Η Κυριακούλα γνωρίζει ότι οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες αναταράξεις και πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτή φέρνει πόνο και δυστυχία.

Κάτι που κρατούσε επτασφράγιστο κάποτε θα αποκαλυφθεί, αφήνοντας ανοικτούς πολλούς πόνους και ερωτήματα στην οικογένεια. Ποια θα είναι η αντίδραση του Στράτου όταν μάθει την αλήθεια; Θα μπορέσει να συγχωρήσει την Κυριακούλα για την απόκρυψη του μυστικού; Πώς θα επηρεάσει αυτή η αποκάλυψη τη σχέση τους και την εικόνα που είχαν για το μέλλον τους; Και τέλος, θα καταφέρει η Κυριακούλα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αποκάλυψης και να διατηρήσει την οικογενειακή ενότητα;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like