Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Σαπίζει στο ξύλο την πεθερά

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Στάσα κρίνει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής κι αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’ αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα έχει ανταπόκριση από τον Γιωργίκη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Σαπίζει στο ξύλο την πεθερά

Όταν μάλιστα η ίδια πηγαίνει να δει την κόρη της, ο γαμπρός της δεν διστάζει να Η επιτεθεί και στην ίδια. «Ήρθες να δεις την άτιμη την κόρη σου; Που νομίζατε μάνα και κόρη ότι θα με κοροϊδέψε τε». «Γιωργίκη, ηρέμησε», του λέει η Στάσα τρομοκρατημένη. «Να ηρεμήσω; Αλήθεια; Που πήγατε να με τυλίξετε και να μου φορτώσετε το μούλικο της θυγατέρας σου;». Η Στάσα, όσο ο Γιωργίκης την πλησιάζει, και εκείνη κάνει πισω. «Σε παρακαλώ. Τι είναι αυτά που λες;», ψελλίζει. «Τι λέω; θα σου δείξω τι λέω», της αποκρίνεται και αρχίζει να χτυπάει και την πεθερά του.

Ο Προβιός δεν διστάζει να απλώσει χέρι και σε εκείνη και βγαίνει από μέσα του το τέρας που τόσο καλά έκρυβε. Τώρα η μόνη λύση είναι μήπως μπορεί ο Κωστής να βοηθήσει. αφού ο Γιωργίκης δείχνει να μη φοβάται κανέναν και τίποτα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like