Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ρήγας δολοφονεί τον πατέρα του

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, ο Ρήγας δολοφονεί το Στράτο, ένα περιστατικό που σοκάρει την οικογένεια Ραζίνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρήγας τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο και στη συνέχεια συλλαμβάνεται.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ρήγας δολοφονεί τον πατέρα του

Η ιστορία του Στράτου παίρνει απρόσμενη τροπή όταν συναντά την πρώην ερωμένη του, Στάσα, στο νεκροταφείο. Πολύ σύντομα τα πράγματα παρεκτρέπονται καθώς στο σημείο εμφανίζεται ο Ρήγας. Εκεί, ο Ρήγας εμφανίζεται και προκαλεί ένα δραματικό περιστατικό. Αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο Ρήγας αγνοώντας την αλήθεια ότι ο Στράτος είναι ο πραγματικός του πατέρας τον τραυματίζει θανάσιμα. Παρά τις προσπάθειες της Στάσας να τον σταματήσει, ο Ρήγας τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο.

Η ζωή του Στράτου κρέμεται από μία κλωστή καθώς το τραύμα είναι πολύ σοβαρό. Η Στάσα επιχειρεί να σώσει τον γιο της, ζητώντας βοήθεια από τον Στασινόπουλο. Μέσα στον πανικό της η γυναίκα επιχειρεί να σώσει τον γιο της, ζητώντας βοήθεια από τον Στασινόπουλο που έχει γίνει ο φύλακας άγγελος της. Ο Κωστής υπόσχεται να βοηθήσει και να εξασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση για τον γιο της. Ο Ρήγας συλλαμβάνεται, όμως το περιστατικό χωρίζει ξανά τις δύο οικογένειες, δημιουργώντας κύματα στο Τύρναβο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like