Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία σαπίζει στη φυλακή

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το φινάλε της σειράς υπόσχεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Ο Προβιός θα πεθάνει και η Ιουλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη θανατική καταδίκη. Ο Γρηγόρης, ανακαλύπτοντας ότι είναι ο πατέρας της μικρής Ευγενίας, αποφασίζει να την πάρει από το σπίτι του Γιωργίκη, με την υποστήριξη της Ιουλίας.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία σαπίζει στη φυλακή

Όμως, ο Προβιός και η Χάδω επιθυμούν επίσης να κρατήσουν τη μικρή κοντά τους. Ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ευγενία ξεφεύγει και κατευθύνεται στον στάβλο. Ένα τρομαγμένο άλογο την καταπατά, σκοτώνοντάς την ακαριαία. Η τραγωδία φέρνει αβάσταχτο πόνο και όλοι κατηγορούν τον Γιωργίκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το χάος που επικρατεί στις ζωές τους. Σύμφωνα με το βιβλίο του Γιώργου Σ. Πολίτη, ο γιος του Χρήστος είναι αυτός που σκοτώνει τον Προβιό.

Η μικρή Ευγενία δολοφονείται κατά λάθος, όταν στην προσπάθειά της να αγκαλιάσει τον Χρήστο, τραυματίζεται θανάσιμα από το μαχαίρι που έχει στη ζώνη του. Παράλληλα, η Κυριακούλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και τη Φιλιώ. Εκεί, συγκεντρώνονται οι περισσότεροι από τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένου του Γρηγόρη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος. Ο Γρηγόρης καλείται να αποκαλύψει αν γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη και αν ήταν παρών τη νύχτα της δολοφονίας στο αρχοντικό των Προβιών.

Ο Στασινόπουλος και η Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση της χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που παραδίδεται, αλλά από την ανάκριση προκύπτει ότι δεν συνέβαλε άμεσα στον φόνο. Η Ιουλία ανακρίνεται από τον Στασινόπουλο για τις συνθήκες του θανάτου του Γιωργίκη. Επειδή παραμένει σιωπηλή, οδηγείται στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα καταδικαστεί ή αθωωθεί. Η σειρά θα κλείσει με αγωνία, καθώς η απόφαση του εισαγγελέα θα κρίνει την τύχη της Ιουλίας. Η δράση κορυφώνεται και οι ανατροπές θα κρατήσουν το κοινό σε ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφήνοντάς τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like