Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η αλήθεια τσακίζει τον Χρήστο

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Οι επόμενες εξελίξεις συγκλονίζουν καθώς ο Χρήστος αντιλαμβάνεται ότι ο Επιφάνειος είναι ο πατέρας του παιδιού. Ενώ αφήνει πίσω του την κλινική της Αθήνας και επιστρέφει στο σπίτι του, αντιμετωπίζει την άγρια συμπεριφορά του Γιωργίκη απέναντι στην Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η αλήθεια τσακίζει τον Χρήστο

Η αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού της Ιουλίας φέρνει την οργή του Γιωργίκη, ο οποίος τη βίασε. Παράλληλα, Στεφανία και Χρήστος, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Επιφάνειο για να προστατεύσουν την Ιουλία. Παράλληλα, η Στάσα αποκαλύπτει στη Φρόσω την κακοποίηση που υφίσταται η κόρη της από τον Γιωργίκη και την καλεί να ζητήσει βοήθεια από τον Στασινόπουλο. Η εμφάνιση ενός επείγοντος μηνύματος από το αρχηγείο της χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου, που αποφασίζει να τελειώσει με τον Γιωργίκη οριστικά.

Ο Χρήστος, στο αρχοντικό, αρχίζει να αναρωτιέται για την ταυτότητα του πατέρα του και αποφασίζει να αναζητήσει την αλήθεια με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Η ανακάλυψη του μυστικού αναγκάζει τον Χρήστο να εντοπίσει τον Επιφάνειο, που έχει βρει κρυψώνα, προκειμένου να μάθει την αλήθεια για την καταγωγή του. Η στιγμή που θα μάθει την αλήθεια φαίνεται να πλησιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like