Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Έτσι σκοτώνει την Βγενιώ

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το αρχοντικό μυρίζει μπαρούτι καθώς η τραγωδία ξεδιπλώνεται. Ο Γιωργίκης ξεσπά σε άγριο θυμό κατά της Ιουλίας, κατηγορώντας την ότι τον εξαπάτησε, ενώ της ρίχνει το βάρος ενός παιδιού που δεν φέρει το δικό του όνομα. Αποφασισμένος να την τιμωρήσει, καταφεύγει σε ένα ανείπωτο βήμα, σκοτώνοντας τη μικρή Βγενιώ.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Έτσι σκοτώνει την Βγενιώ

Τα ουρλιαχτά της μητέρας για το άδικο τέλος της κόρης της αντηχούν στη νύχτα. “Το παιδί μου… το παιδί μου!” φωνάζει, καρφώνοντας το μαχαίρι στον άντρα της. Ο Στασινόπουλος και οι αστυνομικοί φτάνουν στο αρχοντικό, αντικρίζοντας τον Γιωργίκη νεκρό. Προσεγγίζει την Ιουλία, ζητώντας τη βοήθειά της για να ανακαλύψουν τον δολοφόνο. Η Ιουλία, με ένα άδειο βλέμμα, δεν λέει κουβέντα. Κρατά στην αγκαλιά της μια κούκλα, η οποία, στα μάτια του Στασινόπουλου, μοιάζει με την Βγενιώ.

Χωρίς να του πει κυβέντα, του δείχνει τον τρόπο που η κούκλα πνίγεται – δίνοντας του ένα σαφές μήνυμα πως κάποιος έχει σκοτώσει την κόρη της. Η σκηνή αποκαλύπτει την αλήθεια στον Στασινόπουλο. Είναι πεπεισμένος πλέον πως η Ιουλία εκδικήθηκε τον Γιωργίκη για την απώλεια της Βγενιώς, μετά από την ανείπωτη τραγωδία που τους συνέτριψε.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like