Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Χάδω – Γιωργίκης στα μαχαίρια

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Γιωργίκης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Χάδω. Η Χάδω απευθύνεται στον δικηγόρο της με σκοπό να επιταχύνει τη διαδικασία υιοθεσίας της Χάιδως, ενώ προτίθεται να επικοινωνήσει προσωπικά μαζί της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Χάδω – Γιωργίκης στα μαχαίρια

Όταν η Χάδω ανακοινώνει την απόφασή της στον Γιωργίκη, εκείνος αντιδρά αρνητικά, προκαλώντας ένταση ανάμεσά τους. Εκνευρισμένη από τη σύγκρουση, η Χάδω εκτοξεύει τον θυμό της προς τη Στεφανία και την Ιουλία, ενώ η σχέση της Στεφανίας με τη Δέσπω διαταράσσεται ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, η Στεφανία ενημερώνει την Ιουλία για το σκοτεινό πρόσωπο της Δέσπως, αλλά αυτή αρνείται να την ακούσει. Από την άλλη, η Χάδω προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της Δέσπως, πιέζοντάς την να την υποστηρίξει.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Ιουλία μιλάει με τη Στάσα και εκφράζει τη χαρά της για τη συμπεριφορά του Γιωργίκη, ο οποίος της δείχνει ζεστασιά και φροντίδα. Ωστόσο, αυτή η ευτυχία θα διαλυθεί σύντομα, καθώς ο Προβιός θα αποκαλύψει τη σκοτεινή του πλευρά, κακοποιώντας την Ιουλία με ακραίο τρόπο και αφήνοντάς την σοκαρισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like