Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 95 – Η Φιλλιώ αποβάλλει

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 95 – Η Στάσα, απελπισμένη, επισκέπτεται το αρχοντικό του Προβιού και ζητάει να δει την Ιουλία. Ο Γιωργίκης, όμως, την πέετάει έξω από το σπίτι αφού την σακατεύει στο ξύλο. Νιώθοντας μεγάλες τύψεις και ενοχές για την κατάληξη της κόρης της, η Στάσα παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 95 – Η Φιλλιώ αποβάλλει

Παράλληλα, ο Γρηγόρης ξέσπα τα νεύρα του στη Φιλιώ, κατηγορώντας την ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη. Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την αδικαιολόγητη μεταστροφή της Κυριακούλας. Εκείνη, συνεχίζοντας να είναι αρνητική στη σχέση τους, έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο. Η Δέσπω συνεχίζει να επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη, ενώ ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν άλλη μια τυχαία συνάντηση.

Η Φιλιώ, αντιμετωπίζοντας επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της, περιμένει την υποστήριξη του Γρηγόρη. Ωστόσο, ο νεαρός, γοητευτικός γιατρός Γκλαβάνης στέκεται δίπλα της. Δυστυχώς, η Φιλιώ αποβάλλει και αρνείται να δει τον Γρηγόρη μετά από αυτή την τραγική κατάληξη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like