Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 88 – Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 88 – Η απρόσμενη μετάθεση του Στασινόπουλου στην Αθήνα ανατρέπει τα σχέδιά του. Στόχευε να συγκρουστεί με τον Γιωργίκη μέχρι το τέλος και να τον οδηγήσει στη φυλακή, λήγοντας οριστικά την κακοποίηση και την ομηρία της Ιουλίας.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 88 – Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια

Τα αναπάντεχα νέα από το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, με τον καθένα να βλέπει διαφορετικά τις εξελίξεις. Η Κατερίνη νιώθει ευτυχία, καθώς πιστεύει ότι όλα τα όνειρά της μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν. Ο Χρήστος, αντίθετα, γεμίζει με αγωνία καθώς αναρωτιέται για πρώτη φορά αν είναι τελικά γιος του μυστηριώδους θείου Ανέστη. Απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια που θα του αλλάξει τη ζωή.

Όταν αποκαλύπτεται ότι δεν είναι γιος του Γιωργίκη, ο Χρήστος αναζητά τον Επιφάνειο. Ο Επιφάνειος όμως, με τη βοήθεια του Ζαφείρη, έχει βρει νέο κρησφύγετο. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα από την Αθήνα αποκαλύπτει πολλά στον Γιωργίκη. Η Φιλιώ καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος και φροντίζει να κάνει εξετάσεις με τον γιατρό Γκλαβάνη. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, σκοπεύει να κάνει έκπληξη στον Γρηγόρη. Το παιδί είναι του γιατρού Γκλαβάνη, και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η Στάσα είναι αποφασισμένη να σώσει το γιο της από τη φυλακή και την κόρη της από το «χρυσό κλουβί» όπου την έχει κλείσει ο Γιωργίκης. Χωρίς τη βοήθεια κανενός, προχωρά με το σχέδιό της. Ο Χρήστος, ψάχνοντας απαντήσεις για το παρελθόν του, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Ο Επιφάνειος, έχοντας ως προτεραιότητα την άμεση απελευθέρωση της Ιουλίας από το αρχοντικό, είναι σίγουρος ότι ο Προβιός θα τη σκοτώσει αν δεν ενεργήσει άμεσα. Οι εξελίξεις αυτές αναστατώνουν τις ζωές όλων, φέρνοντας στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και νέα διλήμματα.

Καθώς ο Χρήστος προσπαθεί να κατανοήσει το παρελθόν του και να βρει τη θέση του στην οικογένεια, ο Επιφάνειος επικεντρώνεται στην ασφάλεια της Ιουλίας. Η Φιλιώ, αντιμετωπίζοντας την εγκυμοσύνη της, σχεδιάζει το μέλλον με τον Γρηγόρη, ενώ η Κατερίνη ονειρεύεται μια νέα αρχή. Οι αποφάσεις τους θα καθορίσουν το μέλλον τους και θα αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like