Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 76, 77, 78

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 76, 77, 78 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 76, 77, 78

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 76

Η Στάσα, ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του γιου της, Ρήγα, φοβούμενη ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τη δολοφονία του Στράτου Ραζίνη, ζητάει από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη. Η αρρώστια της Κυριακούλας γίνεται αφορμή για να έρθουν πολύ κοντά ο γιατρός Γκλαβάνης με τη νύφη της Φιλιώ, η οποία τελικά πέφτει στην αγκαλιά του ανθρώπου που της είχε στείλει προξενιό, αλλά εκείνη είχε απορρίψει. Η Βαγγε λίτσα, παράλληλα, υποκύπτει στον έρωτα του Ρήγα, αγωνιώντας για την τύχη του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 77

Τα νέα του Χρήστου, που φέρνει γυρίζοντας από την Αθήνα η Στεφανία, δεν καταφέρνουν για πολύ να διατηρήσουν ένα ήρεμο κλίμα στο αρχοντικό Προβιού. Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαΐδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος. Καθώς η Ιουλία κάνει τα πάντα για να στηρίξει τη μητέρα της και τον αδελφό της, ο Γιωργίκης περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως. Ο Στασινόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με την αμφισβήτηση της οικογένειάς του, για τη στάση που κρατά απέναντι στον Ρήγα, κι αναζητά καταφύγιο στην αγκαλιά της Στάσας, αλλά οι βραδινές του επισκέψεις στο σπίτι της Λάρισας πέφτουν στην αντίληψη της γυναίκας του Κατερίνης.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 78

Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό κάνουν βέβαιη τη Χάδω πως κάτι τρέχει με αυτόν και την Ιουλία και αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως, που τους παρακολουθεί για λογαριασμό της, ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Στο νεκροταφείο Τυρνάβου, οι δύο χήρες, η Στάσα με την Κυριακούλα, θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά. έντονη λογομαχία τους και ο καταπονημένος οργανισμός της Κυριακούλας έχουν κατάληξη το θάνατό της, καθώς δεν άντεξε την ένταση η καρδιά της.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο  79, 80, 81

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like