Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 64 – Η Ιουλία σε αδιέξοδο

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 64 – Η παρέμβαση του Προβιού ανατρέπει τα σχέδια της Ιουλίας και του Χρήστου για μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών. Αυτό προκαλεί νέες τριβές, τόσο μεταξύ του ζευγαριού όσο και μεταξύ πατέρα και γιου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 64 – Η Ιουλία σε αδιέξοδο

Η Ιουλία, για πρώτη φορά, νιώθει να πνίγεται από ζήλια για τον Γιωργίκη. Αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της, αντιτιθέμενη στη θέληση του συζύγου της. Αυτό προβληματίζει όχι μόνο τη μητέρα της, Στάσα, αλλά και τη Στεφανία. Η Χάδω δεν εμπλέκεται στην κόντρα αυτή, καθώς ασχολείται με τις ενοχές της για τη μικρή Χάιδω και ψάχνει λύση, παρά την απαγόρευση του Γιωργίκη. Η Ζανέτ αποκαλύπτει στον Στασινόπουλο τον ρόλο του Σωτηράκη ως νταβατζή, που εκμεταλλεύεται κορίτσια στη Λάρισα.

Ο Στασινόπουλος αποφασίζει να σταματήσει τη δράση του και συλλαμβάνει τον Σωτηράκη, οδηγώντας τον στις φυλακές. Η συνύπαρξη με τον Στράτο στη φυλακή αποδεικνύεται προβληματική, ενώ ο Ζαφείρης, πιστός στο αφεντικό του, οργανώνει το σχέδιο που του ζητήθηκε με το γράμμα του Στράτου.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like