Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 63 – Ένα γράμμα φέρνει αναστάτωση

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 63 – Ανακαλύπτοντας το μυστικό της μητέρας της Κυριακούλας, ότι αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να υποβάλει παραίτηση από τη θέση της στην εφημερίδα της Αθήνας, προκειμένου να επιστρέψει στον Τύρναβο και να στηρίξει την οικογένειά της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 63 – Ένα γράμμα φέρνει αναστάτωση

Παρ’ όλα αυτά, δεν σκοπεύει να παραμείνει ανενεργή επαγγελματικά. Η τύχαια συνάντησή της με τον εκδότη μιας νέας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα οδηγεί στην πρόσληψή της. Ταυτόχρονα, ο πατέρας Επιφάνιος εντοπίζει τον Ζαφείρη και του παραδίδει το γράμμα του Στράτου. Το περιεχόμενο του γράμματος αναστατώνουν τον Ζαφείρη και τρομάζουν τον Επιφάνιο.

Παρόλα αυτά, και οι δύο αισθάνονται υπόχρεοι για τη μεγάλη χάρη που τους οφείλουν και αποφασίζουν να ανταποδώσουν το χρέος τους. Η μυστική επίσκεψη της Βαγγελίτσας στο νοσοκομείο έχει απροσδόκητες επιπτώσεις στην υγεία του Ρήγα. Με την παρουσία της αγαπημένης του, αναρρώνει ξαφνικά. Με παρέμβαση του Προβιού, τα σχέδια της Ιουλίας και του Χρήστου για μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών ανατρέπονται, κάτι που προκαλεί νέες τριβές, τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι όσο και μεταξύ πατέρα και γιου.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like