Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 53 – Η Κατερίνη απειλεί τον Κωστή

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 53 – Ο Γιωργίκης εκτελεί την επιθυμία της Ιουλίας, επαναφέροντας τη Δέσπω στο πλευρό τους, με αποτέλεσμα να σφίγγει ακόμα περισσότερο ο δεσμός του ζευγαριού.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 53 – Η Κατερίνη απειλεί τον Κωστή

Παράλληλα επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά την επίσκεψή του στη Στάσα, ο Στασινόπουλος αντιμετωπίζει την οργή της Κατερίνης, η οποία αισθάνεται μια αλλαγή στη σχέση τους. Εκτός εαυτού η Κατερίνη τον απειλεί. Εκείνος της υπόσχεται πίστη, αποφασισμένος να μην τη χάσει. Η Φρόσω, παρατηρώντας την αναστάτωση της Στάσας λόγω των προβλημάτων του γιου της, της προτείνει μια λύση που την κινητοποιεί, αλλά ταυτόχρονα την αντιμετωπίζει με τα δικά της δεινά.

Εν τω μεταξύ, η Κερασίνα στρατολογεί νέο προξενιό, σκοπεύοντας να προκαλέσει αναταραχή στον Τύρναβο. Πώς θα αντιδράσει η Κατερίνη απέναντι στις υποσχέσεις του Στασινόπουλου; Θα δεχτεί η Στάσα τη λύση που της προτείνει η Φρόσω ή θα αντιταχθεί; Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του νέου προξενιού που ετοιμάζει η Κερασίνα στον Τύρναβο; Και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες στο επόμενο κεφάλαιο;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like