Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 50 – Στάσα – Στασινόπουλος έρχονται κοντά

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 50 – Ο Στασινόπουλος ξαναγίνεται έξαλλος καθώς διαπιστώνει ότι οι κόρες του, η Φιλιώ και η Βαγγελίτσα, έχουν ξεπεράσει τα όρια που τους έχει θέσει. Αποφασίζει λοιπόν να αναλάβει δράση για να επαναφέρει την τάξη στην οικογένειά τους. Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση, η Χάδω επισκέπτεται το ορφανοτροφείο, ψάχνοντας βοήθεια για τα σχέδιά της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 50 – Στάσα – Στασινόπουλος έρχονται κοντά

Αποφασίζει να συναντήσει ένα πρόσωπο που πρόσφατα έχει έρθει στη Λάρισα και αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή. Εν τω μεταξύ, ο μοναχός Επιφάνειος επισκέπτεται έναν παλιό γνώριμο από το παρελθόν του, τον Στράτο Ραζίνη, στη φυλακή, η επίσκεψη όμως θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ανατροπή. Συγχρόνως, η Στάσα μοιράζεται το μυστικό της Ιουλίας ότι είναι έγκυος, με τον Στασινόπουλο, το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί, προκαλώντας αμηχανία και έκπληξη. Παράλληλα, ο Γρηγόρης, ξεκινώντας τα μαθήματά του στην Αβερώφειο, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Αλεξάνδρα, μετά από μια σκληρή σύγκρουση με τον Απόστολο, αποφασίζει να χωρίσει οριστικά. Οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο σπίτι του Προβιού διαψεύδονται, καθώς η Χάδω δεν τη θέλει λόγω της εγκυμοσύνης της. Ο επιστάτης Ζαφείρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Γρηγόρη από την ερωτική απογοήτευση, ωστόσο εκείνος, θυμωμένος με την Ιουλία, κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ, προκαλώντας σοκ στη μητέρα του, Κυριακούλα. Παράλληλα, οι συγκρούσεις στις φυλακές περιπλέκουν τα πράγματα, με τον Στασινόπουλο να προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση και να ζητά βοήθεια από τη Στάσα.

Τέλος, ο Γκλαβάνης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φιλιώ, προκαλώντας αναστάτωση και σύγχυση στο περιβάλλον τους. Η κατάσταση φαίνεται να εκτροχιάζεται, αφήνοντας τους πάντες σε ανασφάλεια και αναμονή για το τι θα επακολουθήσει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like